Avskedsfest och magproblem

 
💓💗💓
 
Såhär kändes insidan av min mage
Tjosan!
 
Kom precis hem från en Brand- och HLR-utbildning med jobbet! Så bra att man får gå sånna, man lär sig och påminns om sååå viktiga saker!
Ska iväg och käka middag hos några kompisar om en stund, men tänkte att jag hinner ju uppdatera lite här, med det lilla som hänt sen sist.
 
I onsdags förra veckan hade vi  en överrasknings/avskedsfest för Fia som flyttat till Åre😭 Jag hade fixat lite tävlingar, som vanligt kan jag inte låta bli :)) Och så sjöng vi lite singstar och bara hade det gött. Blev dock rätt lugnt då ingen av oss var överdrivet sugen på superfest på en onsdag, haha! Men mysigt var det! 😍
 
Däremot när vi skulle lägga oss började jag känna mig lite illamående, men tänkte att jag hade ju ändå druckit lite alkohol så det blir bättre med lite sömn. MEN NEHEEE DU! Då kom magkatarren flygande som nån jävla gnu och hälsade på. Först igår började jag känna mig som en människa igen då jag fick i mig lite mer än fil och smörgåsrån, haha! Var hemma från jobbet i fredags, men kände mig bättre ju mer dagen gick. Så det blev en kort vistelse hos kusin Robin som tog studenten! 👏 Man känner sig så gammal när alla småglin gör massa vuxna saker. Inte okej! 
 
Jobbade i alla fall på lördagen. Men det var ju korkat för när jag kom hem mådde jag kasst igen. Så illa så jag blev tvungen att sjukanmäla mig IGEN, på söndagen. Då jag är en person som sjukanmäler mig absolut max 2 gånger per år så är 2 gånger på en vecka en plåga. Haha! Men det var behövligt. Sov supermycket och bara tog det lugnt. Så igår gick det fint att jobba och nu mår jag typ felfritt. Är väl lite mer nogrann med vad jag äter, men annars så! 
 
Nu ska jag svida om sen bär det av mot Brunflo, hööörs!
 

Kommentera här: