Körkort på g!

 
 
 
 
Goddagens!
 
Tro det eller ej, men jag har äntligen tagit tag i körkortet! Hade första körlektionen igår, kändes som att det gick helt okej. Eller ja, för att vara ute och köra mitt i stan innan 08 då det är massa trafik som ska på jobbet, så kändes det okej 💪 Fick lite hemläxa tills nästa körning som är på tisdag, så nu blir det en jäkla massa krypkörning! 
 
Efter körlektionen igår träffade jag Ida! Gick på stan en sväng där jag införskaffade mig nya träningsskor och köpte present till Fanny som fyller 14 imorgon! Kan ju säga att köpa present till en 14-åring är ju lika lätt som att krypköra (you see what I did there?🤓). Vi käkade även lunch på vezzo 😋 umgicks med henne fram till halv 3 ish, sen hann jag hem en kort stund innan jag gick iväg på teori-lektion. Sjukt produktiv dag!
 
Idag är min och Pontus typ enda lediga dag tillsammans på hela månaden, så vi har gjort ingenting ihop, det bästa man kan göra 😎 Fast vi var faktiskt iväg och hämtade ut ett paket jag beställt (visar senare) och han skulle köpa ris till sin nya diet. Ja, han har börjat gå på diet så jag måste laga min egna mat. Ätit bränd mat nu i 2 dagar, inte jättegott. Börjar fundera på om man kanske borde lära sig lite basic matlagning, känns som att det kan vara bra att kunna när man snart är 22 år och har bott hemifrån i 5 år :)) 
 
Nu så ska jag faktiskt ta och försöka mig på att göra laxpasta. Ska bara byta batterierna i brandvarnaren först. 
 
Höörs!

Kommentera här: