Fullt upp

 
 
Bildcred till Emelie! Eller i alla fall till soptunnan som höll upp hennes mobil när den sattes på självutlösning. 
 
Blev tvungna att flytta kylen inför golvfixet, är rätt bekvämt att ha den där. Smidigt om inte annat!
 
 
 
Hejhej!
 
Känns om det varit fullrulle sen i fredags. Gick på helg klockan 11.30 på fredagen och då följde jag med mamma och pappa på stan en sväng. Sen blev det middag och filmmys med Pontus. Vid 8 tiden på kvällen frågade syster Linda om jag ville följa med henne och en kompis på stan och dricka några drinkar, jag var tröttare än allt trött då jag inte hade sovit något och varit upp sen 04, men följde med dom en sväng i alla fall. Först blev det pinchos sen ett glas vin på vezzo. Gick hem runt 11 tiden. Somnade rätt gött då kan jag säga.
 
I lördags sov jag så länge jag bara kunde, sen satt jag i soffan och kollade serier till typ klockan 1, sen fick jag lite småpanik för klockan 2 skulle det komma hit några för att börja dagsdrinka. Jag som brukar vara tidspessimist och vara klar 4 timmar innan. Men det gick ju fint ändå. Vi var i alla fall 5 stycken från jobbet som drinkade på och sen käkade vi middag på pinchos och gick hem till mig sen igen för att fortsätta. Slutade med att det blev krogen på kvällen. Jag blev toktrött där vid 01 så då drog jag mig hemåt. Men hade en riktigt trevlig kväll! 😍
 
Okej på söndagen försvann fullrullandet lite, mådde förvånansvärt bra, men man blir ju extremt seg. Låg mest och lökade hela dagen, blev en kort promenix till affären bara för att röra lite på sig och köpa mjölk typ. 
 
I måndags vaknade jag av smärta i magen! Alltid lika kul........ Varit mycket stress nu och körkortet var nog sista droppen. Sen att jag drack alkohol på lördagen förbättrade det knappast. Spydde magsyra hela morgonen, fortfarande lite sårig i halsen 😑 Sen för att göra det hela lite värre så hade jag dubbel körlektion den dagen också. Men jag slutade spy där vid 12-tiden ish, och körlektionen var 15.45, så jag körde på ändå. Gick inte så bra då jag mådde ganska risigt. Menmen! Resten av dagen blev väldigt lugn. Försökte sova bort skiten.
 
I tisdags blev vi utkastade ur lägenheten kl 9 på morgonen. Vi har fått nytt golv som ni ser på bilderna (💓) och det var något farligt ämne under den befintliga mattan så det var tvungen att saneras, så vi fick inte vara hemma på 2 dagar. Vi gick ner till  mor och far och åt lite frukost och sen blev det en spontan körlektion kl 13. Började sedan jobba 16 och slutade 22. Vi fick låna svärmors lägenhet under dessa dagar, så det var väldigt skönt!
 
Igår vaknade jag vid 10 och gick till pappa och höll honom sällskap. Gick långpromenad med vovven och hämtade upp mamma på jobbet vid 14-tiden, sen fick jag skjuts till jobbet! Så skönt att slippa gå då vädret igår var det värsta på länge, äckligt mycket blåst och regn på det. Uscha! Så jobbade jag 15-23. 
 
Idag fick vi äntligen komma hem! Vid 12-tiden var dom klar så då åkte vi hem direkt. Käkat lite lunch, duschat, och tittat på vårat nya, fina golv! Men nu ska jag ta och fixa iordning mig lite, sen ska jag gå till mamma och pappa, igen 😁 Sen börjar jag jobba 17 och slutar 23. Imorgon är jag ledig 💗

Kommentera här: