firande x2

 
 
 
 
Ja det är köttbullar i bakgrunden, och ja vi muddlar med en elvisp.
 
 
 
 
Godkväll!
 
I fredags gick jag på helg klockan 11, extremt skönt att sluta så tidigt! Dock helt jävla pissjobbigt att börja 5, men får man gå på helg 11 kan jag faktiskt leva med det 😄 Pontus jobbade till 19, men när han kom hem åt vi middag och kollade på film. Nån skum film som heter Contagion, kollade bara typ 30 min för sen var vi båda redo för att sova, haha.
 
Igår följde jag med mamma och pappa till Rödön för att fira Fanny i efterskott. Kan tillägga att presenterna gick hem 😉👏 Åkte väl hem därifrån vid 3-tiden, sen kom Matilda till mig! Vi käkade lyxmiddag som bestod av köttbullar och mackaroner och drack vin till det, classy 🤗 Sen blev det bra många mojitos och bra många glas vin också, men det var kul! Hon börjar plugga imorgon så det blev lite firande där också! Eller ja, vi såg det som ett tillfälle att dricka goda drinkar i alla fall 😉 Men vid 1-tiden var vi bra nöjda båda två så då åkte hon hem. 
 
Idag har jag mått som jag förtjänar, dvs legat i soffan och kollat serie hela dagen :)) Hittat en ny serie som jag blev tipsad om som jag har fastnat i rejält! Efter bara 3 avsnitt, Orphan Black! En sån där serie jag funderat på massor av gånger men aldrig tagit tag i, så nu när jag kollat klart på alla serier jag hållt på med så blidde det så, och det ångrar jag inte en sekund!
Blev bjuden på middag hos mamma och pappa, så tog mig faktiskt dit och hälsade på en sväng. Kom hem för en liten stund sen bara, så nu blir det lite körkortsplugg, sen förtjänar jag lite serie-tittande igen faktiskt. 
 
Ha en fin kväll!
 
 

Kommentera här: