Stressmage á la carte

 
 Hejsan!
 
Nu har magen slagit rekord i kass-het. Berättade ju att jag var dålig i måndags. Det kom tillbaka igår när jag jobbade. Varje gång jag böjde mig ned kändes det som att jag skulle kräkas, och hade sura uppstötningar som om det inte fanns någon morgondag. Luktade och smakade spya, kände mig så fräsch 😎 Tog mig igenom arbetsdagen, men det var nog dumt att jobba överhuvudtaget. Mådde väldigt dåligt igårkväll och imorse blev det ännu värre.
 
Blev tyvärr sjukanmälan, både för idag och imorgon. Känns så jävla trist att denna mage aldrig ger sig och ska behöva påverka jobbet! Ringde i alla fall 1177, efter många om och men. Dom fixade en akut-tid åt mig, där fick  jag information om att jag skulle ta 2 omeprazol om dagen istället för 1. That's it. Det tog dom 300 kronor för. Hade gått superbra att bara ta det över telefon, men neeeh :)))))
 
Nu blir det i alla fall att äta dessa jäkla omperazol och jag fick inte äta längre än en vecka. Så då är det bara att vänta tills nästa gång det kommer, oförberett och bra och göra om skiten från början. Woooho! 
 
Just nu sitter jag i alla fall och tittar på fotboll med Pontus. Ska ta det så lugnt jag bara kan nu tills på torsdag då jag har nästa pass. Enda planerade jag har är tandläkaren och körlektion på tisdag. Men ska försöka att inte stressa upp mig allt för mycket över körningen...
 

Försökte ladda upp bilder också men sidan tjorvar som vanligt, så det blir bildlöst och trist ändå. Men jag försökte åtminstone.