Kanelbullens dag!

 
 
 
När man försöker ta en bra "bullbild" men inser att bullen är ful och man vill äta den, så det blir vad det blir.
 
Hejsanhoppsan!
 
Idag har jag firat kanelbullens dag! Går väldigt hårt in för dessa dagar och... Nä, tog och köpte en bulljävel för dom kostade 5:-/st. (Okej jag köpte 2), och det luktade bullar i hela byggnaden från det att jag började jobba tills att jag slutade. Så det var svårt att avstå. 
 
Förutom detta firande så har jag då jobbat (uppenbarligen ☝) 5-13, efter det blidde det promenad hem, slängde i mig lite lunch, sen åkte jag och Pontus iväg och handlade lite. Var middagsdags nästan direkt när vi kom hem, så vi åt middag och kollade på Vintergatan (Som i övrigt går att se på youtube!!!😍). Efter det gick vi hem till mamma och pappa för att rasta Ture. Pappa har blivit inlagd på sjukhus pga magsmärtor och infektioner och skit! Så om rasta vovven kan hjälpa det minsta så är det en självklarthet! 
 
Efter en härlig promenix så blev det lite övningskörande. Körde där jag aldrig kört förut och det gick oväntat bra, känns faktiskt jättekul att köra när det väl går som man vill, haha!
 
Vi kom hem för ca 30 minuter sen, så nu ska jag fika lite och sen är det läggdags. Så väntar en härlig cykeltur till jobbet imorgon kl 04.20 :)))))
 
 

Kommentera här: