USA!

 
 
Ja jag har ritat jättefina bilder till vad jag ska göra.
 
Hejsanhoppsan!
 
 
Här sitter jag och planerar (överanalyserar varenda liten tankbar grej) inför kommande resa. Vi beger oss till New York på tisdag nämligen! Vi blir där 6e till 12e november. Ska bli väldigt häftigt! 😍
 
Med tanke på att vi åker på tisdag så kändes det rätt jävligt när jag vaknade imorse av larmet kl 04 och mådde väldigt illa och hade ont i magen. Tänkte att det är väl magkatarren som jävlas nu inför resan. Men jag klev upp och förberedde mig inför jobbet.
Men HELVETE vad korkad jag var som inte stannade hemma från första början. Tog typ 50 minuter att gå (brukar ta 30) för jag var tvungen att stanna och hålla mig för munnen för att inte kräkas varannan minut. Men jag tog mig fram till slut. Stannade dock där i ca 15 minuter för sen kändes det som att jag skulle ramla ihop där och då. Så jag bestämde mig för att gå hem. Och jag kräktes som om det inte fanns någon morgondag. Blev ju livrädd över att det var magsjuka istället och att jag smittat ner hela maxi.
 
Men jag fick spy ur mig det sista jag hade sen lyckades jag somna, sen när jag vaknade var illamåendet borta. Provade äta och det gick bra. Inte superhungrig direkt men fick behålla det jag åt, så har ätit rätt försiktigt hela dagen. Illamåendet har börjat smyga sig på igen. Men det känns inte som att det kan vara magsjuka eftersom jag blev "bra" så pass fort. Men jag vet ju inte vafan min mage håller på med så jag har gett upp. Så länge jag blir bra tills på måndag är det lugnt!
 
Nu ska jag försöka mig på lite kyckling och nudlar. Det kändes som en ganska snäll middag (🤞) och det ligger i en matlåda så  jag behöver inte anstränga mig så mycket. My kind of middag.
 
 
 
1 Anonym:

skriven

Glöm inte att söka visum för att få komma in i USA.. Det kallas också "ESTA" och kostar ca 150kr. Ps glöm inte att lämna dricks när ni betalar notan då de förväntas att man lämnar iaf 15% på totalbeloppet. Trevlig resa

Kommentera här: