Snöfan

 
 
 
Go'dag!
 
När alla andra tar och sätter igång med sin jobbvecka så tar jag mina två dagar ledigt! Har jobbat i helgen så får min helg nu istället, rätt skönt :D Ovan har vi lite bilder från veckan. Försökte lägga upp några fler men vår nya router som skulle vara SÅ JÄÄÄVLA BRA är så mysko till och från, så det gick inte med fler av någon anledning.
 
Sen sist så har jag i alla fall bland annat lyckats pallra mig iväg till gymmet. Pontus avancerar och bygger egna grejer och skulle ha upp mig på den där bänken. Men jag hade gjort mer skada än något annat om jag skulle försökt mig på det. Jag kör grunderna ett tag till känner jag.
Har även haft den kallaste dagen detta år tror jag. Promenixade till jobbet i ca -28 klockan 04 på morgonen. FYFAAAN vad glad jag var på livet då :)))
Som ni också ser så har det inte direkt börjat smälta undan någon snö heller. Pontus hade börjat skotta av balkongen lite och jag kom hem till massa snö i badkaret. Legit. Var rätt sugen på att ta en dusch men ångrade mig rätt snabbt.
Annars har jag typ jobbat i helgen. Skulle egentligen stänga men fick byta så jag fick dagspass isället ♥♥♥
 
Det mest nämnvärda jag gjort sen sist är ändå att jag träffade Ida igårkväll! Var minst ett halvår sedan vi sågs senast, var sååå kul! Vi köpte med oss lite fika och satt hemma hos mig och snackade skit i några timmar. Perfekt sysselsättning 😍 Sen avslutade jag gårdagskvällen med att kolla på filmen San Andreas med Pontus. Sjukt bra film! Rekommenderar 👌
 
Idag har vi faktiskt varit ned på stan och köpt en duk!!! Vi hittade en på hemtex, eller ja, vi fick beställa hem en från deras sida, men good enough! Blev även lunch på stan, det är ju aldrig fel! Nu tänkte jag ta och spela lite cs, sen får jag se vad jag ska roa mig med ikväll. När jag äntligen är ledig så ska ju Pontus givetvis jobba. Så vid 18 försvinner han och kommer inte hem förrän 06 imorgonbitti. Mysigt värre.... Har ju dock börjat kolla på Once Upon A Time. Så  jag har ju något att sysselsätta mig med i alla fall.
 
Hoppas alla får en fantastiskt rolig måndag och jobbar på, så ska jag vara ledig ja. Hörs!
 
 
 
 

Kommentera här: