Jobbhelg

JAG ÄR SÅ TRÖTT!
 
Var ledig i fredags, men klev ändå upp strax efter 8 för att gå till sjukhuset för att ta prover. På vägen dit började jag få sjukt ont i magen och blev illamående. Men det är ju som vanligt så gick dit och tog prover. Kom hem strax efter 9 och då blev jag riktigt hängig. Klämde i mig lite magkatarrs-medicin - som brukar hjälpa 1 av 5 gånger - och den funkade denna gång faktiskt! 1 timme senare och jag mådde mycket bättre. Blev ändå en slö dag. För det försvinner inte helt direkt utan kommer och går i små vågor. Blev lite Beck-tittande men la mig rätt tidigt.
 
Igår jobbade jag 6-15. Ställde larm senare än planerat, insåg när jag försökte sminka mig lite att jag skulle gått för 10 minuter sedan... Värsta powerwalken till jobbet blev det ju i alla fall. Sen flöt det väl på rätt bra, men har varit så förbannat trött och seg. När jag kom hem spelade jag och Pontus lite, sen käkade vi middag och kollade på film en stund, sen skulle han iväg och jobba. Och jag gick typ och la mig. 
 
Idag jobbade jag 7-15. Rena rama sovmorgonen att kunna ställa larm på 06 istället för 04. Rätt chill dag, behövde bara tillbringa typ 2 timmar i kassan. Sen hade jag hand om blom-avdelningen och var i minihuset. Så dagen gick fort! Men tröttheten släpper inte.. Tror det är mitt blodsocker som spökar. Legat tokhögt i flera veckor, vet inte vad problemet är! 😭 Skulle träffa läkaren om två veckor ish, men inte tänkte jag på det när jag tog på mig ett 5-14 pass den dagen inte.. Så måste skjuta upp det. Hoppas det inte blir allt för långt bort bara, orkar inte vara såhär trött mycket längre! 
 
Nu ska jag spela lite sims, sen ska jag nog sova. Ska upp 04 imorgon. YAAAAAAAY

Kommentera här: