Blev inga vegetarianer av oss

 
 
 
 
Tjosan!
 
 
I måndags blev det ju då jobb 5-14. Sådär lagom less som vanligt efter man jobbat klart. Då är det dags för att storhandla! Problemet den dagen var att vi inte hade planerat en enda maträtt... Klockan 15.40 åkte vi därifrån. Vi handlade alltså i 1 timme och 40 minuter(!!!) Brukar håna folk som handlar så länge "vafan håller dom på med??". Nu vet jag vad dom håller på med. 
 
Lyckades i alla fall få Pontus att gå med på att prova en vegetarisk middag. Så igår blev det de ni ser på bilderna ovan, nå slags biffar med en jävla massa grönsaker i, med lite blomkålsris till. Det var det absolut äckligaste jag ätit på bra länge 😭😂 Och magen har levt rövare sen middagen igår, märks att man inte är van att äta den mängden grönsaker, haha! I övrigt var jag ledig igår, åkte iväg till Torvalla och firade syster Erika som fyllde år! Efter äcklemiddagen skulle Pontus iväg och jobba natt så jag slökollade på lite film och spelade sims. Helt okej kväll ändå.
 
Idag är jag också ledig 👏 Klev upp vid 8 när Pontus kom hem från jobbet och käkade lite frukost och följde sedan med honom på sjukhuset då han skulle lämna plasma. Hann inte mer än hem så tvärslocknade han. Så jag täntke ta att spela lite mera sims 😁 Hamnat i en såndär period när jag spelar flera timmar åt gången, men får typ ett rum gjort pga mycket lagg på sims 4 och är så noggrann/velig. Sen om några dagar kommer jag ledsna och lägga bort det i några månader. Circle of life.
 
Haaa'de

Kommentera här: