AW och pulkaåkning!

 
 
 
 
 
 
 
Hej alla glada!
 
Haft en fullspäckad helg! Eller ja, nästan i alla fall.
 
I fredags slutade jag 11.30, hem och tog en powernap. Sen var det AW! Först blev det massa goda drinkar och middag på pinchos vid 19, sen vid 21 drog vi vidare hem till mig och Pontus. Jag hade fixat lite musiklekar och grejer så vi körde på med lite sånt. Sen var tyvärr många tvungna att dra hem då hälften skulle upp och jobba. Men vi blev väl typ 8 pers kvar som satt och snackade skit fram till 01. Sen skulle några dra vidare till krogen men då jag och Pontus är 65+ i sinnet så gick vi och la oss istället 😉
 
Lördagen var väääldigt lugnt. Blev en liten tur ned på hemmakväll för att köpa "Bakisgodis". Nog för att vi inte var bakis utan bara lite trötta, men man måste utnyttja situtationen så gott det går.  Sen satt vi i soffan och spelade tv-spel och kollade på film hela dagen!
 
I söndags drog jag med Matilda på stan och tog en fika. Blev även lite kläder inköpta. När vi hade gjort av med alla pengar gick vi hem till mig och slöade i soffan. Sen insåg vi att vi var sugna på att åka pulka. Så vi bestämde oss för att åka och handla lite korv och burgare för att sedan hämta upp Pontus på jobbet och åka till mor och far på Rödön för att åka pulka! Blev inte jättemycket åkning då vi var lite väl sent ute. Blev mörkt efter typ 1 timme. Men vi fick leva ut 12-åringarna inom oss en stund åtminstone 😁 Kom hem vid 20 och då kollade vi på Beck och sen var det läggdags! (Sjukt tröttsamt att leka i snön liksom)
 
Igår hade vi en återupplevelse av lördagen ish. Film och tv-spel hela dagen! Vi tänkte faktiskt gå på gymmet, men vi börjar bli sjuka båda två.... Men det är tanken som räknas, right? 😉
 
Efter att ha haft typ 3,5 dag ledigt så är det dags och jobba idag! Jobbar kväll nu i 3 dagar, så kommer få sovmorgonen en hel vecka irad. Sååå skönt! Dock så är det alltid lika spännande och se om man kan somna på fredagkvällen då man ska upp 05 på lördagen, meeen det lär ju visa sig då.
 
Nu ska jag ta och fixa iordning mig lite. Man måste passa på att se lite fräsch ut när man kan och inte ska upp 04 varje morgon och inte ens orkar klä på sig i princip :)))
 
Haaaa' de
 
 
 
 

Kommentera här: