Alltid lika kul att få hem paket!

 
 
 
Hej!
 
Fick en väldigt trevlig överraskning när jag kom hem igårkväll efter jobbet. Pontus hade varit och hämtat ut paketet jag beställde i måndags! Eftersom vi är tv-spelsnördar kändes det inte mer än logiskt att vi behöver två stycken ps4-kontroller. Jag hittade även säsong 8 av desperate housewives för 99:-!! Haft alla säsonger förutom den i typ 6 år och bara väntat på läge att köpa den, så nu passade jag på! Det är en så satisfying känsla när man fulländar en serie och dom står där så fint i hyllan. Eller så är det kanske bara jag som känner så, då jag är serienörd? :)))
 
Idag är sista stägningsdagen på ett tag och jag är ledig imorgon innan jag hoppar på jobbhelg 👍  Jag och Pontus bestämde oss för att utnyttja det otroliga fina vädret genom att gå ner på stan en sväng. Blev lunch, fixade födelsedagspresent till Albin och så blev det ett toalettsist-köpande. Den vi köpte för typ 2 veckor sedan gick sönder när jag skulle skruva åt den... Dock så köpte vi det plastigaste vi hittade för 99:-, men nu jävlar la vi 399:- så håller inte denna kommer jag börja kissa i skogen. 
 
Vi kom nyss hem så ska väl ta det lite lugnt innan jag ska iväg och jobba. Blir 17-23 idag, vilket känns väldigt skönt! Men man måste ändå ta det lugnt innan ett arbetspass. Jag går efter det i alla fall 😉
 
Hoppas alla får en otroligt trevlig dag/eftermiddag/kväll. Peace out!
 

Kommentera här: