Tids-lista

Goddag!
 
Sitter och väntar på att Pontus ska komma hem från jobbet. Så jag googlade lite på "blogglistor" eftersom  jag inte har gjort sådär överdrivet mycket idag som är värt att blogga om. Hittade en hel blogg med blogglistor, massa roliga! Tyckte att jag var lite fyndig när jag valde den jag valde, för den handlar om tid och jag sitter ju och väntar på Pontus, ba dum tss! 
 

1. Vad är ditt förhållande till tid?

Jag är alldels för mycket av en tidspessimist, sitter hellre och väntar i 40 minuter på jobbet än att riskera att vara där 1 minut för sent. Det är väl bra i sig, men inte när det gäller vissa saker. Stressar väldigt mycket i onödan.

 

2. Vilken tid på dygnet gillar du bäst?

Är varken morgon- eller kvällsmänniska egentligen. Är typ alltid trött. Men kvällen är nog ändå mysigast (18-23 ish). Jobbet är (oftast) avklarat, man har ätit någon god middag och kollar på film/serier tillsammans. Det är så mysigt! Är man ledig är det oftast på kvällarna allt roligt händer också liksom.

 

3. Vilken är den bästa veckodagen?

Fredag tror jag, för då har man hela helgen framför sig, även om man måste jobba så vet man att (oftast igen) så väntar två lediga dagar när man kommer hem.

 

4. När går tiden som snabbast?

När man snoozar, inga tvivel.

 

5. När går tiden som långsammast?

När man hunnit klart med allt man ska göra på jobbet och väntar på att få gå hem. Eller när man rent allmänt väntar på att något kul ska hända. Sekunderna kryyyyyper fram.

 

6. Hur länge tar det för dig att sminka dig?

När jag ska försöka se levande ut inför jobbet? 5-6 min. 

När jag faktiskt ska se snygg ut? 20-30 min.

 

7. Vilken tidsepok skulle du vilja leva i?

Trivs rätt bra i nutid faktiskt. 

 

8. Äter du snabbt eller långsamt?

Sjukt snabbt. "Ska vi kolla på ett avsnitt av *** medans vi äter?" 5 minuter in är jag klar. Försöker bli bättre på det, men det går inte så bra.

 

9. Vad gillar du mest att lägga ner tid på?

Umgås med folk jag tycker om! Man kan tycka att jag borde svarat "kolla på serier" där, men det är något jag är duktig på att lägga tid på, jag gillar inte att jag gör det så ofta, haha!

 

10. Vad gillar du minst att lägga ner tid på?

Jobb. Skräll.

 

11. När vaknar och lägger du dig på vardagar?

Vaknar mest 04.15 när jag jobbar och 09-10 när jag är ledig. Lägger mig senast 22 på tidiga jobbdagar och kanske 22-24 när jag är ledig.

 

12. Vad skulle du gärna ha mer tid till?

Komma på vad jag vill göra, plugga till. Skulle vilja har mer tid till att tjäna in tillräckligt med pengar också för att göra allt man vill. Om jag fick bestämma skulle jag ha varit väldigt berest, ha en bra utbildning, ha ett fint hus och kanske ett barn på g vid 25. Det känns väldigt orimligt just nu.

 

13. Vad gjorde du för tre timmar sen?

Antingen rensade jag ett skåp i köket som var i stort behov av rensning, eller så tittade jag på Scream.

 

14. Vad händer de kommande tre timmarna?

När Pontus kommer hem ska vi på gymmet, sen blir det nog lite matlagning. Annars vet jag inte!

 

15. Var ser du dig själv om 10 år?

Hoppas verkligen att jag har uppnått målen jag vill nå vid 25. Annars har något gått snett. 

Kommentera här: