Så tooooomt!

Har ingen för- och efterbild men det ger ungefär en bild av hur jäkla tomt och tråkigt vi har det!
HejHej!
 
Nu mår jag äntligen bättre! Bara lite smått ont i halsen och täppt till och från. Men det är ju typ alla den här tiden. 
Men mitt psyke mår lite sämre, har packat ned julpyntet... Det är så vitt och tomt överallt! Ser ut som att vi håller på att packa ned för att flytta. Helt sjukt vad lite glitter och färg kan göra med ett rum! Menmen! Man vänjer sig efter ett tag. Är bara så himla tråkigt att "Julen" är över. (Ja jag vet att den var över efter typ 25e december men ändå).
 
MEN! På lördag ska vi åka till Sundsvall för att hälsa på Pontus fader. Så vi tänkte passa på att gå på ikea! Har redan gjort en inköpslista. Dock så har jag skrivit dit saker såsom "vitrinskåp och soffa". Kanske lite svårt att packa in de grejerna i bilen. Men man kan ju köpa lite småsaker i alla fall. (Lär komma hem utfattig)
 
I övrigt är det jobbdags igen, känner mig frisk nog för att köra igång. Brukar alltid vara skönt att komma tillbaka efter man legat hemma och varit sjuk, men nu känner jag mig faktiskt rätt otaggad, mest troligt för att jag ska kliva upp 04 tre dagar irad. Men jag får ta en skön powernap i bilen påväg till Sundsvall på fredag. Att ha sånna mål får mig alltid att ta mig igenom veckan ;D
 
 

Kommentera här: