Övertrött

 
"Du ser inte så kry ut".  Beredd att hålla med.
 
God jävla dag.
 
Eller nä. Faktiskt inte. Klockan 21.30 låg jag i sängen igårkväll och skulle sova. Vrider och vänder mig ett tag, har lite svårt att somna. Helt plötsligt hör jag hur Pontus kommer hem från jobbade. Dvs ca 23.30. Har då legat i sängen i 2 timmar och inte kunnat somna... Inser att jag är pigg och kanske inte kommer somna närmsta halvtimmen, och kommer då få max 4 timmars sömn. 
Tänkte att jag kanske sover bättre när han är hemma, så han lägger sig i sängen ett tag. Men nej, inte ens lite trött. Blir överdrivet stressad givetvis, vilket inte gör det lättare att somna..  Slutar med att vi kommer överens om att jag alltid somnar när vi kollat på film/serie, så då kliver jag upp där vid 12 på natten, för att kolla på desperate housewives. Ser nästan 2 hela avsnitt, som är 40 minuter var. 
 
Behöver kanske inte säga så mycket mer. Sovit ungefär 2 timmar inatt. Vaknade pigg(?) antagligen pga att jag inte riktigt hamnat i djup sömn. Gick ändå rätt bra att jobba, men nu när jag kom hem och satte mig i soffan så kändes det som en käftsmäll. SÅ JÄVLA TRÖTT.
 
Vill dock inte sova, för om jag ska vila lite blir det 3-4 timmar och då kommer jag inte kunna somna ikväll så blir det samma skit igen. USCH! Förstår inte hur folk som har sömnproblem orkar??!! Brukar aldrig ha problem att somna. Men det blir ju lite konstigt för kroppen när man jobbar till 23 ena dagen och inte kommer hem förrän närmare 24, ledig några dagar, sen börjar 05. Sen om på nytt veckan efter. Kanske inte det mest hälsosamma schemat man kan ha..
 
Nä, ikväll ska jag fan lägga mig vid 19, senast. Jag längtar redan!
 

Kommentera här: