Kyla och vuxenpoäng

 
 
 
Hejhej!
 
Måste börja berätta om min tragiska söndagmorgon. Är ju aldrig kul att kliva upp tidigt och då hade jag ändå sovmorgon (06!) 
Men jobba måste ju alla göra, så jag traskade iväg. Promenaden började ju ganska roligt, hittade en ensam brodd liggandes helt öppet. Jag har ju själv tappat min fina brodd, men det var faktiskt i rätt djup snö, samtidigt som det blåste och jag kämpade för att överleva (lite överdrift kanske). Men HUR lyckas man tappa den sådär? Och inte ens märka det liksom? Stackares jävel.
 
 
Efter att ha skrattat lite åt det fortsatte jag och kände att jag hade börjat klä mig lite dåligt inför de -20 graderna som väntades ute. Som ni ser på bilden så frös bokstavligen allt... Började se att det var vitt "ovanför ögonen" så misstänkte ögonbrynen, tog upp kameran för att se, då har mina ögonfransar fryst. Nyvaken och efterbliven som jag är så fick jag för mig att dom skulle gå av, så när jag kom till jobbet skulle jag skynda mig upp för att värma ansiktet med varmvatten. Sprang då uppför trappen, trodde jag var uppe, men icke. Hade 2 trappsteg kvar och föll pladask.😂 Övervägde att ligga kvar, men det skulle bli så genant om någon kom. Utöver detta gick dagen okej, var inte särskilt hoppfull så det kanske var därför det kändes okej. Vem vet. Överlevde i alla fall.
 
Igår jobbade jag 05-14, men jag slapp gå i kylan! Tacka gudarna för underbara kollegor ❤ Dagen flöt på bra, skulle gymma direkt när jag kom hem men pga lathet var jag tvungen att ligga i soffan en timme först. Men åkte faktiskt och gymmade, tro det eller ej! Dock så börjar jag känna mig sjuk IGEN. Så tog det väldigt lugnt. Kom hem strax efter 17, blev då fiskpinnar och potatis till middag. Lyxigt värre 😉 Dock så kommer resterande vecka bli väldigt trevlig i matväg! Vi hade nämligen beställt hem Linas matkasse, så igårkväll fick vi hem maten. Supermycket bra saker! Lite annorlunda middagar också så det känns jättekul att laga mat! (Även om jag är rikskass på det.)
 
Varit ledig idag! Såååå skönt. Tänkte att jag skulle sova typ hela dagen så jag fick igen några missade "sömntimmar". Men icke, vaknade 10 utan alarm och kände mig utvilad. Känns som att kroppen jävlas med mig, för igårkväll somnade jag som en stock innan 22..
 
Annars har jag börjat kolla på en ny serie (skräll) som heter Scream, sååå bra! Så jag har inte gjort så mycket idag, hehe... Däremot så ska jag ta och börja med dagens matkasse-mat nu. Tur att det finns recept att följa 😉 Wish me luck!

Kommentera här: