Gymbyte?

 
Hejhej!
 
Har min första lugna stund denna dag just nu. Jobbade 05-14. Skulle sluta 13 men vi låg lite efter så det blidde lite övertid. Men Pontus slutade 14 och skulle ändå åka hem med honom så det var egentligen sak samma. Sen slängde jag i mig min matlåda på jobbet, sen åkte vi mot gymmet runt 15. När vi nästan är framme inser jag att vi har glömt väskan med gymkläderna hemma, så då var det bara att åka och hämta dom. 
 
Men då kom vi (jag) på den briljanta idén om att gå på starsgym istället. Vi har tänkt byta gym ett bra tag och Pontus har mailat med ägaren och frågade om det vore okej att provträna en dag, vilket det var, så vi gick dit istället! 3 minuters gång istället för att behöva ta bilen i rusningstrafik kändes helt okej. Är dock väldigt kluven om jag vill byta eller inte. Jag är så fruktansvärt fjantig och vill gärna veta exakt vart saker och ting är och hur de funkar. Där av att sportsgym känns mycket bättre, då jag varit där väldigt länge. Men förutom den känslan så var Starsgym 1000 gånger bättre. Fler och nyare maskiner, bättre grepp på hantlar, smidigare ställningar osv. Får göra en för- och nackdelar-lista :))))
 
(Oplanerad sidestory, check.)
 
Vi var klara där strax innan 17, så då var det bara att skynda sig hem, gå ned i tvättstugan och sätta igång två maskiner. Sen blev det upp och förbereda middag och nu sitter jag här. Men nu har det hunnit bli dags att gå ned i tvättstugan igen, tjohooo.....
 
Imorgon ska jag inte göra ett knop efter jobbet, bara åka till mamma och pappa och mysa!
 
Hoppas alla får en fin torsdagskväll! 💖
 
 

Kommentera här: