Fullspäckade veckor!

 
 
 

 
 
 
 
 
 
Hej!
 
För att faktiskt ha hunnit med så mycket saker har jag tagit extremt dåligt med bilder. Men det är ju som vanligt de, så är inte direkt chockad. Mest irriterad på mig själv, att jag aldrig lär mig!
 
Sen sist har jag hunnit med att fylla 21, fick massa fina saker, på bilden ser ni en korg fylld med massa onyttigheter som jag älskar (min sambo känner mig). Fick kläder, spel och duschgrejer, perfekt! Pontus tog även på sig att fixa min tårta, och tyckte att han var skitrolig.. Men den var god i alla fall ;) Hade en fin födelsedag!
 
Sen var det ju julafton och grejer också, jag jobbade till 15.30, vi stängde 15 men folk är dum i huvudet och respektlösa så vid 20 över 3 stod det folk och plockade godis och letade efter julklappar ish.. Menmen! Vid halv 5 ungefär kom vi till Erika med familj. Blev god julmat, julklappsöppnande och lite familjespelande. Fick i övrigt den bästa julklappen en människa kan tänka sig! Biljetter till Ed Sheeran i sommar! :DDDDD Fick en massa andra bra saker också! Som sängkläder, sminkgrejer, träningskläder osv. Mycket sånt man ogärna vill lägga pengar på själv liksom! :)) Blev rätt tidig kväll dock då jag hade jobbat och skulle jobba dagen efter. 
 
Juldagen blev en oplanerad utgång med en kollega. Så den 26e låg jag och vilade ungefär hela dagen. Rätt åt mig. 
 
Den 27e var det dags för Pontus att fylla år! Han jobbade dock till 16 så det blev inte jättemycket firande. Men det tror jag han är ganska nöjd med. Han fick sin tacos till middag och sin tårta till efterrätt och så fick han spela massa tv-spel. 
 
28-30onde var det mest jobb och vilande efter en rätt intensiv vecka.
Sen var det dags för  nyårsafton och på´t igen bara! Först åt jag och Pontus 3-rätters hemma innan vi gick vidare till hans kompisar. Blev en rätt lyckad kväll då vi inte kom hem förrän vid 04 ungefär.
 
1a Januari blev den segaste dagen detta år, höhöh. Blev besök på en pizzeria sen gjorde vi inte många knop. 
 
Liten sammanfattning av mycket. Hoppas ni haft en fantastiskt jul och nyår, för det har jag! 
 
Puss!
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback