Första gången på minst 4 år

 Nystilat och fint, atm ser jag ut som en golvmopp
 
Godkväll!
 
Har varit en himla lugn vecka detta. Ledig i måndags, minns ej vad jag gjorde, hade nog inte varit något intressant i alla fall. Så jobbade jag 05-11 i tisdags, började däremot känna mig klen/vek/sjuk så det blev hem och vila direkt. Var ledig i onsdags och då var jag och klippte bort 15 cm hår! Så skönt, aldrig haft så kort hår! Sen som sagt så började en förkylning sätta sig, så tog det bara lugnt i övrigt. Även ledig torsdag så fick vila upp mig ordentligt!
 
Trodde jag... Jobbade 14-23 i fredags, då hade det börjat sätta sig på bihålorna. Så det ilade i hela käften, under ögonen och upp över näsan och hela jävla huvudet pulserade. Men jag är i princip aldrig förkyld, så jag tänkte att det är väl bara en liten period så går det över sen. Jobbade även 15-23 igår, sista 3 timmarna var de längsta i mitt liv. Kände mig som ett vandrande lik. Då blev jag tillsagd att sjukanmäla mig inför idag pga att jag såg så sjuk ut. Så då var jag tvungen att inse att jag faktiskt var förkyld. FÖRSTA gången jag sjukanmält mig pga förkylning på minst 4 år. Men det var värt det. Hade nog inte fixat en kväll till. Som tur är så är jag ledig måndag och tisdag, så förhoppningsvis kan jag hoppa på jobb igen på onsdag!
 
Nu ska jag fortsätta min tillfriskningskur (vitaminproppande och soffliggandes) så hoppas jag att jag kan leva normalt imorgon!

Haaa de!
 
 

Kommentera här: