Soooova

 
Godkväll!
 
Då var jobbhelgen avklarad! Känns som att det är fredagskväll nu, så inser man att det är måndag. Man får ingen som helst rutin eller koll när man jobbar helger. Kliver upp 05 på en lördag och 11 på en tisdag liksom. Det blir så förvirrande, haha.
 
Idag jobbade jag och Pontus tillsammans några timmar, trevligt att få träffa han lite 😉 Dock så var det hem och sova för hans del, då han jobbar 19-07 inatt. Jag kan ha varit sympatisk och powernapat lite med honom när jag kom hem några timmar senare. Men det är sån jag är, omtänksam som få. Sen slängde vi ihop lite middag och hann kolla på ett avsnitt av brooklyn 99. Sen drog han iväg igen. Så nu sitter jag här helt ensam och lyssnar på Tracy Chapman med tända ljus. Tur man är fridfull av sig.
 
Imorgon hade vi tänkt försöka hinna gymma en sväng, men han lär ju sova halva dagen sen jobbar han natt även imorgon. Så det blir väl typ det vi hinner med tillsammans. Så jag ska kanske försöka hitta på något att göra. Men det lär jag ju misslyckas med totalt, som vanligt :)))
 
Hoppas alla får en fantastiskt fin måndagkväll! ( Så fin som en måndagkväll kan vara åtminstone )
 
 

Kommentera här: