Ny dator!

 
 
 
 
Hejhej!
 
Idag hade jag en riktigt chill arbetsdag. 05-12. Skulle slutat 11 egentligen men det var rätt mycket kvar att göra så stannade över en timme extra för att inte ha alldeles för dåligt samvete över att gå hem medan dom andra stackarna får springa benen av sig!
 
Gick hem, åt lunch och sen tog jag en välbehövlig powernap (Ja mina powernaps är alltid välbehövliga). Blodsockret har legat riktigt jävla pissigt på sistone så har sovit som en kratta i snart 2 veckor. Så det var skönt att sova lite extra!
 
Efter napen gjorde jag iordning middag. Det blev kyckling och ugnsbakade rotfrukter och lite green-onion sås till det! Sen tog jag och Pontus och spelade lite cs. Vi köpte nämligen en ny laptop i förrgår! Vi var väldigt fundersamma på om det var värt att lägga den summan på en dator då vi redan har en (dock staitonär). Men vi är så himla duktiga på att övertala varandra om saker så vi insåg att det är vettigt att ha en laptop. 
 
Så ikväll blir det nog bara spel-nördande. Vi är lediga båda två imorgon så det känns skönt! Rätt gött att slippa känna att man måste sova innan klockan 21 för att få mer än 6 timmars sömn, haha.
 
Nu ska jag fortsätta kicka pontus ass på cs, haaaa´de!

Kommentera här: