Mysfredag!

Chevré på toast med hjortron och valnötter.
 
BBQ-penslad oxfile med sötpotatispommes, tryffelmajonnäs och chilibea. Sjuuukt mycket sås.
 
 
 
 
Hejsan!
 
Denna lediga helg började väldigt bra! Slutade 11 igår. Gick då hem, åt lunch och duschade, sen tog jag en välbehövlig powernap. Vid 17.30 Träffade vi Matilda och William på Dalwhinnies och åt middag. Det var så fantastiskt god mat! Det var första gången jag var där och blev absolut inte besviken! 
 
Efter middagen drog vi hem till oss för att spela lite spel. Dom hade tagit med sig sina wii-dosor så vi kunde spela 4 st på mariokart! Det gick dock inte överdrivet bra för mig, så det var bara kul en lite stund 😉 Sen spelade vi brädspelet "Upp till bevis". Där fick jag vinna så det var mycket roligare, haha! 
 
Vid 22 var vi trötta och belåtna allihopa så då åkte dom hem. (Ja vi börjar bli gamla.) Jag och Pontus satt uppe ett tag men kände att vi var uppe bara för att vara det typ, så vid 23 blev det läggdags! Men hade en väldigt trevlig kväll!
 
Idag väcktes jag av Pontus larm klockan 07.25 :))))) Inte ens när man är ledig får man sova. Nä då skulle han upp och kolla på OS och jag blev pigg, så jag kollade alltså på nästan en hel curling-match(??) denna morgon. Legit.
 
Tanken var att vi skulle ut och åka lite skoter idag, men vädret är trist och vi är sega så det blir bara massa mys och tv-spelande idag! 
 
Hoppas alla får en fin helg! ❤ 
 

Kommentera här: