De är dom små detaljerna

 
 
Före
 
Efter
 
Goddagens!

Idag har jag njutit av min lediga dag! Eller ja, jag vaknade 07.30 av mig själv, så det där med att sova ut gick halvbra. Känner mig dock pigg och kry så det är väl det som räknas! 
 
Klev upp och åt frukost och kollade på ett avsnitt av Brooklyn Nine-nine (sjukt skön serie!) Sen bar det av mot sjukhuset. Dags för den årliga kollen av mina ögon. Kortfattat så kan diabetesen leda till synförsämringar, så de kollar ifall det är några konstigheter. Men det såg bra ut! :)
Efter det åkte vi upp till Expo för att kolla efter en duk till vårat tok-fula bord i köket. Men vi hitta ingen, däremot blev det ett nytt diskställ och en matta. Mattan var dock för liten så ska upp och byta den senare. Men diskstället blev ju himla bra! Så sjukt vad en sån liten grej kan göra! 
 
Vi åkte runt på lite fler ställen och letade efter en duk men inte en enda jävla affär verkar ha en vettig duk-fan. Så det blev ingen. Funderar på att slänga bordet istället. Skitbord. Sen åkte vi hem och gjorde oss lite lunch och nu sitter jag här. Vi har fått rätt mycket gjort hittills ändå, för att vara oss i alla fall 😉
 
 

Kommentera här: