En mix av händelser!

 
 
 
 
 
 
En fin blombukett jag plockade till Pontus i fyllan och villan :)) Kände att jag ville visa upp den.
 
 
 
 
 
💗
 
Hur vår kyl såg ut i sommar ungefär
 
 
 
 
 
Hallå där!
 
Efter det jag skrev härom dagen kände jag att jag saknar bloggandet lite, mest för att det är fruktansvärt roligt att kolla tillbaka i efterhand på vad man gjort. Så tänkte försöka mig på detta igen, dock så kommer jag bara lägga upp saker när jag känner för det då det känns oerhört meningslöst annars. 
 
Har ju missat bästa blogg-sommaren tyvärr! Lite snabbt sammanfattat och med hjälp av bilderna ovan så åkte ju jag och Pontus till Italien i maj. Vi hade det fantastiskt bra, såg alla stora sevärdheter man bör se, åt massa mat, hade pool på hotellet, glassade på helt enkelt! I juni var det inte så mycket mer än jobb på agendan. Däremot i juli drog vi oss ned till Göteborg. Där vi bockade av Liseberg, universeum och ED SHEERAN😍, det var typ det häftigaste jag någonsin varit med om. HEEELT otroligt!
 
Sen sista veckan i juli drog min semester igång och så gjorde även stråket-veckan, dvs alkohol i mängder och massa partajande! Hade 4 långa, härliga veckor ledigt! Har hunnit med att uppdatera lägenhet också. Ny soffa och ny kyl och frys. Inväntar även golv till köket! 
 
Däremot drog jobbet igång förra veckan, så är tillbaka till verkligheten nu igen! Men det blir säkert bra det också 😄