Förra helgen

 
 

 
Crabcake! 
 
Bartendern kom skrattandes när han skulle ge oss detta. Förstod varför när jag såg att det var mat för 15 pers. Men mätt blev man ju åtminstone.
 
GODASTE efterrätt jag någonsin ätit!!
 
Vi var sjukt fancy när vi satt där med våra fruktiga drinkar 👌
 
 
Hejhopp!
 
Ja förra helgen var ju ett jäkla party! I fredags jobbade jag till 11.30, sen tog jag en så jääävla najs powernap (skräll). Sen vid 17 blev det middag med 3 kollegor på pinchos, hängde med dom till 20 ish. Sen blev det filmmys med Pontus!
 
På lördagen hade Pontus planerat in en heldag/natt, utan att jag hade någon aning om det! Vi åkte till Föröspark där vi först var inbokade för massage och sen spenderade några timmar på deras spa. Smörjde in oss med minst 14 olika salvor varav en salva var liniment som fick mig att frysa i en bastu (once in a lifetime-grej). Kändes som att man blev förbannat ren i alla fall! Sen blev det en förbokad 4-rätters i deras restaurng, det var ett amerikanskt-tema. Som kanske syns på bilderna ovan också (tog dock bara kort på 3). Sååå gott! 
Sen satt vi nere i deras lounge och drack drinkar och snackade skit i några timmar. Heeeelt fantastiskt dag! Blev ju en övernattning också med hotellfrukost. Skulle kunna göra om det om man säger så ;)
 
Resten av veckan har känts ganska kass i jämförelse, haha! Har jobbat och varit ute och gått i princip. Vi fick ett sug för att börja spela Pokémon go igen! Men det var kul typ en vecka, nu är vi less, haha. Men vi fick ju lite motion åtminstone ;)
 
Nu ska jag ta och göra mig lite lunch, sen vid 13 ska jag gå mot jobbet. Stängningshelg på g, woooho.
 
Hoppas alla får en trevlig helg så ska jag ta och blippa varor i 3 dygn. Haaade'