Lyxlirare

 
 
 
 
 
Godkväll!
 
Fick en aningen mer händelserik helg än vad jag trodde!
Ställde inget larm igår, fantastiskt skönt ;) Dock så vaknade jag när Pontus skulle åka iväg vid halv 9, sen var ju jag klarvaken. Då var det bara att kliva upp!
 
Planen var att göra absolut ingenting, men jag är blir så otroligt rastlös när jag gör det för länge. Inte ens serier lockade liksom(!). Så jag slängde iväg ett sms till Matilda och frågade om hon ville äta middag på eastern, vilket hon ville! Hon kom några timmar tidigare och vi satt mest och surrade och hon fick "tränings-sminka" mig lite. Är ju så himla kul att känna sig superfancy ibland ;)
 
Efter sminkande och ätande så skjutsade hon ut mig till Linda på Rödön. Hon frågade om jag ville komma och både bada i bubbel och dricka bubbel. Det tackar man ju inte direkt nej till ;) Satt väl och njöt i jacuzzin i närmare 2 timmar, sen gick vi in och spelade lite spel och myste på! Kom i säng vid halv 2. Haha! Skönt med lite kvalitétstid med systeryster<3
 
Sov då över där och idag har vi varit hos mor och far och grillat kolbullar, spelat kubb och lekt typ "boken är stulen", haha! Tur man är vuxen ;) Sen kunde gulliga Matilda även komma och hämta mig på Rödön, så jag följde med henne hem en sväng innan hon skjutsade hem mig.
 
Nu sitter jag och dreglar över mina sötpotatispommes som ligger i ugnen och ser vackra ut. Väntar även på att Pontus ska komma hem så vi kan äta middagen. Entrecoté med sötpotatispommes (Pontus får vanliga dock, jag förtjänar sötpotatispommes mer) och vitlökssmör. Jag är sååå hungrig! 
 
 
 
 
 

Kommentera här: