Födelsedag!

 
 
 
 
Godkväll!
 
Idag har jag varit ledig! Sov ut ordentligt, sen blev det lite soffhäng och frukostmys tills Pontus började jobba. Sen gick jag iväg på affären för att införskaffa smör, gick väldigt bra ifall någon undrade. 
Tog en snabbdusch när jag kom hem, sen tog jag en sväng till min frisör. Eller ja, "min frisör" var kanske å ta i. Har varit där och klippt mig en gång och hon fixade min balfrisyr. Men hon är supertrevlig och jag handlar volympuder där. Så hon får vara min frisör :))
Även denna gång handlade jag då volympuder och unnade mig själv ett bra shampoo. (Handlar oftast shampoo på dollar fö 10:-...) Är så less på mitt dåliga hår! Så ska bli intressat att prova om det funkar :D
 
Efter det var det kalas-dags. Mamsen fyller hela 58 år! Så hon bjöd på supergod tårta :D Var där i nästan 3 timmar så kom hem för någon timme sen. Har hunnit fixa matlåda och pratat med Angelicca ish. 
 
Börjar 06 imorgon så hinner nog inte bli så mycket mer för mig denna kväll än lite serie. Serier hinner man alltid med ;)
 
 
 
 

Kommentera här: