Dagens

 

Dagens mående: På en skala 1-10 får jag nog säga 5. Börjar bli förkyld. Är helt galet trött, somnade nästan ståendes på jobbet. Magen har även krånglat idag. Sååå tråkigt! Men i övrigt är det ju bra ;)

 

Dagens borde: Träna. Har inte tränat på 2 veckor nu, däremot har jag ätit desto mer. Men det har som motsatt effekt så det hjälper ju inte. Men ja, som ni ser på svaret ovan så kommer ju inte träning hända. 

 

Dagens frisyr: Utsläppt, halvkammat och lite spretigt. Mitt hår går av hela tiden, så mitt på huvudet har jag massa korta hårstrån och dom ställer sig upp lite extra när det är nytvättat och kallt ute. Så spännande varje morgon när man inte vet om man kommer se ut som en igelkott eller inte. 

 

Dagens smink: Puder, mascara, ögonbrynspenna och rogue. Försöka liva upp mitt döda ansikte. HAH. Kunde ju jag tro. 

 

Dagens klädsel: Arbetskläder. Men just nu har jag svarta mjukisbyxor, röd t-shirt, svart tjocktröja och tjocksockar. Börjar bli lite kallt om det inte framgick.

 

Dagens planer: Av den lilla tiden av dygnet som är kvar så är nog planen att kolla på någon film och mysa på så fort Pontus kommer hem!

 

Dagens materiella vill ha: En jävla massa pengar!

 

Dagens fundering: Hur kommer det sig att så många människor är så förbannat jävla korkad? Behöver nog inte utveckla funderingen mer. Misstänker att dom flesta kan relatera.

 

Dagens beroende: Vaselin. (Tro inga dumheter nu). Använder det på läpparna. (Tro inget dumt nu heller). Dom blir så otroligt torra på vintern (....) och det funkar absolut bäst! 

 

Dagens tråkigaste: Min cykellampa gick sönder. Det var en sorglig stund. 05.20 står jag ute i kylan och försöker sätta fast lampan på cykeln. (Måste ta av den varje gång för folk är idioter och snor den annars) Så tror jag att den sitter riktigt, hänger på låset på styret och lampfan ramlar i backen och går sönder.. Fattades ju bara att polisen skulle dyka upp precis då och ge mig böter, bara för att jag inte hade den för första gången på 1 månad typ.  Ja jag tyckte om den, okej?

 

Dagens längtan: Längtar redan idag tills jag inte behöver ställa larm imorgon. Får man svara så? :)))

 

Dagens superlängtan: Det ska verkligen bli SUPERNAJS att inte ställa larm.

 

Dagens tidning: Enda tidningen jag har haft något att göra med på sistone är "maxikryss". Pontus beställde den i hemlighet för han vet att jag är 80 i sinnet och gillar att lösa korsord. Men skulle absolut aldrig köpa en korsordstidning till mig själv. Så han betalade för en prenumeration, så söt!

 

Dagens låt: Thank you med Amy Diamond. Ja ni såg rätt. Kom in på en riktig nostalgi-spellista på spotify, så kom den upp. Är superbra ju!

 

Dagens tv-serie: Desperate Housewives :DDD Börjat kolla om serien för 3e-4e gången kanske? Började precis på säsong 4. Ååååh det är så bra <3<3<3<3

Kommentera här: