Maxifest!

 
 
osexigaste bilden ever
 
 
 
Halloj!
 
Ja igår var det fest för hela slanten! Avdelningsfest med ica maxi! Blev boda borg på dagen, där vårat lag vann överlägset ;) Sen blev det hem och fixa till sig lite inför resterande kväll, som bestod av förfest hos Maya och sen blev det middag på Clarion. Blev inte särskilt långvarigt där, utan gick tillbaka till Maya för att förfesta ännu en gång och köra lite quiz som kassaledarna hade ordnat, riktigt kul! :)
När klockan började närma sig 00 drog vi oss mot krogen, lite dansande och drinkande men strax efter 01 tog jag och gick hem. Det tar emot i mitt unga sinne(?) att säga det, men tror inte krogen är något för mig längre. Var bara irriterad på alla fulla jobbiga människor och all skitmusik man inte känner igen... (Man kan ju inte gissa sig till att jag ska fylla 21 om en månad ish, snarare 51 :)) ) I alla fall så mötte Pontus upp mig, så gick vi på sibylla och köpte pommes. Ingen utekväll utan pommes liksom!
 
Men "fick ju igen" för den tidiga hemgången idag, mådde riktigt bra när jag vaknade! Varken trött, illamående eller nån huvudvärk. Winwin! Dock så har det blivit en riktigt slapp söndag ändå. Hade tvättid mellan 7-12. Vaknade 11 så det blev inte så mycket tvättat, hann med det viktigaste, haha. Sen har vi bara typ degat i soffan och ätit massa onödiga saker. Så värt.
 
Nu ska Pontus kolla på sin fotboll och jag ska väl ta och fortsätta med det jag gör bäst. Dvs göra ingenting. Skulle kunna gå och lägga mig redan nu, men det kändes lite väl tidigt. Kan ju åtminstone vänta till 8. Kanske...
 
 
 
 

Kommentera här: