Drog till karlstad

 
 
 
 
God förmiddag!
 
Ja denna helg har varit fullspäckad! I fredags var det middag och basket med några från jobbet. Kom hem vid 21-tiden, och då var det bara att packa. I lördags morse vid 07 åkte vi mot Karlstad för att gå på bankett! Kom fram vid 14, blev lite chill på hotellrummet, sen var det på med finkläderna! Denna gång är jag faktiskt mer arg än någonsin tidigare över att jag inte brydde mig om att ta bilder. Blev 3 halvkassa som ni ser ovan. Men på riktigt?! Vi pratar om att vi var bankett-snygga! Kommer nog aldrig förlåta mig själv för detta...
 
Hade i alla fall en trevlig kväll, 3-rätters och en massa prisutdelning, var typ öm i händerna efter allt klappande, haha!  Men det blev hem tidigt då vi skulle upp tidigt och åka hem igen. Kom hem vid 18 ish i söndags. Sjukt lång helg, bra många timmars bilåkande! Blev en enkel middag sen somnade jag nästan sittandes. Så det blev tidigt i säng, så började jag jobba 06 igår. Back to reality, tjooooho!
 
Idag däremot är jag ledig, eller ja, ska på ett "online-möte" vid 13, men det kan jag leva med. Fick sova ut åtminstone ;)

Kommentera här: