Helgen

ensamheten herself
 
 
 
 
 
 
 
Goddag!
 
Hoppas ni haft en fin helg!  Själv började jag fredagen med ett ultraljud ( är absolut inte gravid, kollade efter gallstenar) det var en ny upplevelse. " Ta ett djupt andetag för då kommer din lever ned lite så jag kan trycka upp den här grejen under revbenen och se lite bättre". Jahaaaa okej. Men det gick ju fint i alla fall. Hoppas få nå reslutat till veckan! Vore ju väldigt skönt att få veta vad min mage haft för sig de senaste 5 åren liksom.
 
Sen jobbade jag 15-23, så det blev fredagsmys på jobbet för min del! Och efter jobbet blev det hem och sova. 
Igår däremot umgicks jag med Matilda typ hela dagen, gick på affären och inhandlade lite nödvändigheter till kvällen, dvs groggvirke och onyttigheter. Sen käkade vi lite, sminkade oss, sjöng singstar och mysdrack lite. Det var väl typ så dagen fortsatte, plus lite deeptalk,som vanligt. Supermysig kväll! :D
 
Idag har jag bara tokslöat. Laddar upp inför kommande vecka då jag hoppar på ett schema! Jobbar må-fre, slutar 20 varje dag, så det blir nog inte så mycket gjort för mig utöver jobbandet. Så då får man faktiskt ligga i soffan hela dagen och spela tv-spel. 

Kommentera här: