Senaste dagarna kortfattat och bra

 
 
 
halvlätt att ta bilder när det blåser
 
 
 Ser sjukt slug ut 
 
 
Hej på er!
 
Denna helg har jag haft fullt upp! :D Pontus kom hit runt 05 i torsdags, sisådär 10 min innan jag skulle till jobbet, så det var ju lite tråkigt. Men blev ju peppad på att jobba klart i alla fall ;) Efter det handlade vi finmiddag och följde med Linda en snabbis till Rödön. Vi skulle låna deras bil för att kunna ta oss ut till Rödön på fredagen. På fredagen jobbade jag 07-15. Sen blev det hem fort som fan och fixa iordning sig. Sen åkte vi ut till Rödön och firade midsommar med Linda och Ante! Blev en trevlig kväll! Tog dock bara bilder från våran båttur, men det var ju flera stycken därifrån så det kompenserar upp resten ;) 
 
I lördags åkte vi hem runt 14, tanken var att vi skulle ut och äta och grejer, men det var dåligt väder och vi kände oss krassliga båda två. Så vi spenderade både lördagen och söndagen hemma i soffan och bara mös med film och massa onyttigheter (för ovanlighetens skull)! 
 
Han åkte hem måndagmorgon runt 05 och jag var ledig den dagen. Träffade mor och far en sväng, handlade och fixade lite grejer. Rätt seg dag. Inte många knop som gjordes.
 
Igår jobbade jag 11.30 - 20. Dvs gjorde inget annat ish. 
 
Just nu kokar jag mackaroner till min matlåda som jag helt höll på att glömma bort att jag skulle göra. Börjar jobba 13, så ska slänga i mig nått lunchaktigt nu, sen promenixar jag till jobbet! Kommer hem efter 20, så lär knappast göra något vettigt. Allt blir sådär extratråkigt när man haft konstant sällskap i flera dagar, haha!