4 fina lediga dagar!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hejsanhoppsan!
 
Har varit sååå skönt att vara långledig. Haft otroligt bra väder också!
 
Torsdags
 
Träffade mamma och pappa en sväng, dom skulle  handla och grejer så jag passade på att följa med! Hann inte så mycket mer än att komma hem, sen mötte jag upp Ida på stan! Blev en tur ner till badhusparken och lite slötittande på kläder vi egentligen inte behövde. Men köpte faktiskt inget ;) Det blev middag på Pinchos, aldrig varit där förut men blev nöjd! Dom gjorde fantastiskt goda drinkar också, haha! 
Sen gick vi hem till mig och spelade tv-spel i alldeles för många timmar, men trevligt hade vi det! :D
 
Fredags
 
Klev upp, käkade frukost och fixade iordning mig lite. Sen kom Linda och hämtade upp mig. Blev lite ärenden i stan sen åkte vi ut till Rödön. Satt på bryggan i solen och vi (Linda) gjorde egna mojitos som blev toookgoda, så vi drack ett par sånna och sen åkte vi båt in till stan och åt middag på vezzo. Superhärligt! 
 
Lördags
 
Stannade kvar på Rödön och vädret var så otroligt fint, så det blev frukost på deras brygga. Lyxigt värre! Sen blev det båt-åkande ungefär hela dagen, så skönt. Tror tillochmed att jag har fått liiiiite färg(!!!), det är ett under!
Blev middag på vezzo även då, haha. Är som lättsamt när man är många som ska äta! Men runt 21-22 tiden blev det att åka mot Rödön igen, blev lite för kallt när solen gick ner. 
 
Idag
 
Sov över där även inatt, haha. Men idag var inte vädret lika fint. Så vi åt lite frukost, sen åkte vi upp till mamma och pappa för att hämta min cykel som dom har försökt fixa. (Den där jävla cykeln förtjänar att brinna egentligen. Trodde inte det var möjligt, men jag är dålig på att ÄGA en cykel). Sen skjutsade Linda hem mig. 
 
Och nu ska jag strax ta och fixa lite middag. Blir pannkakor, haha! Har varit så sjuuukt sugen på pannkakor länge nu. Men det känns så onödigt att göra det när jag äter själv. För jag orkar typ 2 stycken.. Men det blir väl matlådor då ;)
 
/Malin 5 år

Kommentera här: