En sambo rikare

 
Ja jag har popcorn-strumpor.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nämen hallåhallå!
 
Minns absolut inte allt jag gjort sedan förra inlägget. Men antagligen inte jättemycket. Jobbade må-fre förra veckan, började 06 varje morgon. Så satt mest och halvsov när jag kom hem på eftermiddagarna.
 
 
Men från och med i torsdags har jag faktiskt nästan haft fullt upp. Efter jobbet på torsdagen så gick jag på stan en sväng för att köpa present till Emil som fyllde 9 i fredags! Råkade bli en klänning till mig själv också :)) Sen så gick jag och svärmor och käkade middag på Brunkullan. Tog en halloumi-burgare med sötpotatispommes, sååå gott! Satt och pratade på hela kvällen, så det vara bara raka vägen i säng när jag kom hem!
 
Sen på fredagen var det fullt ös. Jobbade 06-17 (dödspasset) och efter jobbet fick jag skynda mig hem, slänga mig i duschen och sen åkte vi till Rödön för att fira Emil. Åt alldeles för mycket sötsaker, men det är okej. Stannade inte där så länge tyvärr, var tvungen att åka hem och packa det sista. För 23.30 gick tåget mot Örebro. 
 
06 på lördagen ringde larmet, så då var det bara att kliva upp för att byta tåg. runt 10 var vi (jag, en kompis och hennes moder) framme i Örebro. Blev lite fönstershoppning och lunchande för att få tiden att gå. Sen när klockan närmade sig 12 drog vi oss mot arnenan för att se sm-finalen i amerikansk fotboll! Både killarnas och tjejernas, så det blev en heldag. Inte helt oväntat så drog crusaders hem åttonde raka sm-guldet!!!! Riktigt kul att vara där, sjukt skön känsla bland publiken också! :D
 
Sen efter att ha fått träffa Pontus åtminstone en liten stund så skulle dom hemåt mot Karlstad och fira! Så vi andra åkte mot en camping. Ja ni läste rätt. JAG campade. Som ni också ser på bilden gick det inte alldeles för bra för oss med tältet. Men vi sov i alla fall ganska bra, så något rätt måste vi ha gjort. 
 
Söndagen spenderas i bilen. Började åka vid halv 11 ungefär. Kom fram efter 22. Hamnade mitt i en olycka. Så vi fick stå i kö närmare 2 timmar och vänta. Blev läggdags nästan direkt när jag kom hem, då jag började 06 dagen efter.
 
MEN igår kom äntligen Pontus hem! Planen var att han skulle komma idag eller imorgon, men han kom hem igår istället :DD Så skönt att ha honom hemma! Dock så är alla måsten mycket värre. Typ kliva upp och gå till jobbet. Tog emot ganska mycket imorse, haha. 
 
Men nu ska jag ta och fixa lite matlåda, tjoooho! Hörshej!