Mörkt dag ut och dag in

Hej!
 

Satt och funderade över en ny hälsningsfras, då jag - de få gångerna jag skriver - alltid använder samma. "Hejsan", "Hejhopp", "hejsanhoppsan" osv. Insåg att jag i princip aldrig använt "Hej". Där av ett tamt försök till en hälsning ( Ja, det pågår massor av saker i mitt huvud hela tiden.)

 
Nu är det snart 2:a advent och en vecka sen senaste inlägget, så tänkte att jag slänger in ett dagen innan i alla fall, så har jag bättre stats än jag haft på länge ;) Senaste tiden har jag i princip sovit, ätit och jobbat. Blir så jäkla trött när det är ljust cirka 1 timme om dagen och det är då man jobbar. Mörkt när man går till jobbet och mörkt när man ska hem. Så tråkigt! Får gärna vara snö, men lite sol också är väl inte för mycket att begära!
 
Skulle egentligen jobba till 23 hela helgen, men det blev en öppningshelg istället, men imorgon har jag sovmorgon, behöver inte kliva upp förrän 06 (!!)
Idag var i alla fall tanken att jag och Pontus skulle gå på jamtli-julmarknad efter jobbet. Men vi insåg att det var långt (okej, bara jag hade den åsikten) och att det kändes onödigt att betala in sig för 200 för att vara där en knapp timme. Sen köper vi typ brända mandlar och går ett varv och kollar på allt sen går hem. Känns mysigt men vi klagar varje år. Så vi bestämde oss för att gå och köpa god middag istället, funkade ju bra det också :D 
 
Pontus åkte nyss och jobbade, så jag blidde själv, en lördagkväll som denna. Tjoooho. Nä men är så sjukt trött så tänkte lira lite CS sen gå och sova faktiskt. Så det gör mig inte så mycket, lite skönt att gå och lägga sig utan att känna att man är taskig mot parten som vill vara uppe länge liksom. /Malin 85år. 
 
Hoppas alla får en hejdundrande lördagskväll, pusspuss!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback