Lilla julafton

 
 
 
 
 
 
Hejhej!
 
Första helgen på länge som varit fullspäckad! I fredags efter jobbet blev det gymmet (5e gången på 6 dagar, ville bara berätta det). Sen tog jag den skönaste powernapen jag någonsin tagit i hela mitt jävla liv. Fick dock bara sova ca 40 min, då jag och Pontus skulle iväg till Marielle och Stefan, men det kändes inte så hemskt så det var inte så jobbigt att kliva upp ;) Vi hade glögg- och spelkväll, supertrevligt! Var där från ungefär 19 till 22, sen var vi rätt trötta allihopa så vi åkte hem (Ja jag är alltid trött). 
 
Lördagen var det dags för lilla julafton! Runt 15-tiden åkte vi ut till Rödön, där var det julmiddag, paketöppning för barnen (Jag fick också ett paket :))) ) och lite familjespelande! Syster Linda med familj ska åka till Thailand över jul, så vi tänkte att vi firar lite jul tillsammans i alla fall. Det blev en riktigt mysig kväll/dag det också! 
 
Vi sov över hos mor och far så på söndagen blev det mysfrukost! Älskar att äta frukost där, vet inte riktigt varför? Är väl mest för att det är "Hemma" och möjligtvis för att allt är uppdukat när man vaknar ;) Efter det spelade vi lite kort och vi åkte hemåt runt 14. Sen blev kvällen bara en massa soffsittande. Tänkte passa på att vara uppe och kolla lite serier och spela cs medan Pontus kollade på fotboll. Men vid halv 10 somnade jag i soffan....  Sover jämt? Måste ha brist på alla vitaminer man har i kroppen.. Men ja, sen sov ju jag för kvällen i alla fall och Pontus fick sitta där ensam, som han fått göra de senaste veckorna när jag ska försöka vara uppe längre än 10. Tjoooho.
 
Idag däremot, jäääklar vad jag legat i! Klev upp runt 9, käkade frukost, sen åkte vi på gymmet, var där ca 1,5 timme. Sen åkte vi till maxi och storhandlade inför födelsedagar, mat i veckan och julafton. Men eftersom jag är ett kontrollfreak och har alldeles för bra koll på butiken, så skrev jag inköpslistan efter vart saker och ting ligger så våran storhandling tog kanske 20 min? Skitsmidigt ju! Pontus skjutsade hem mig och varorna och slängde i sig lite lunch, sen åkte han iväg till jobbet igen, wiiho. Då tog jag och småstädade lite och sen kom Matilda förbi en sväng (3 timmar ish , men det är en sväng för oss). Hann få undan lite bakning inför min födelsedag och fick även mina ögonbryn färgade, så nu ser jag inte ut riktigt lika mycket som ett lik längre. Känns skönt. Hon åkte vid 17, sen dess har jag ätit middag, duschat och gjort färdigt sista baket. Nu jävlar förtjänar jag lite serie-tittande, eller hur??
 
Känner jag mig själv rätt kommer jag kolla på ett halvt avsnitt sen sova. Dock så ska jag ju upp 04, så det är kanske lika bra :))