Tidiga födelsedagspresenter

 
Superfina glas som Inga-Lena har skrivit och ritat lite på och hängt ett litet "smycke" på! Det står Gäst på två av dom och så fick jag och Pontus ett varsitt med våra namn, så himla fina!
 
 
 
Upptäckte hårstrået ovanpå nu i efterhand, sjukt störigt men försök att leva med det.
 
Tjosan!
 
Idag hade jag nog världens kortaste arbetsdag, 10.10-11.30 ish. Men det är ju vad det är :) Efter det gick jag hem och pillade på lite med mitt cv och kollade efter lite jobb. Sen träffade jag och Pontus Inga-Lena och Gunnar för att luncha på stan, blev samurai! Efter det gick vi på stan en kort sväng sen gick vi alla hem till oss. Och då fick jag tidiga födelsedagspresenter :DDD Det är ju aldrig tråkigt att få spontana presenter sådär. Fick superfina glas, lite alkohol (som jag inte fick öppna förrän dagen då jag faktiskt fyller 20 ;) ) och en parfym och bodylotion som luktade fruktansvärt gott! Dom är så söta!
 
Sen blev det storhandling för våran del och så gjorde vi det lätt för oss och gjorde pannkaka till middag. Efter det gick jag på espresso houes för att träffa Lina, Kristina och Linnea, snackade skit som vanligt och drog mig hemåt vid 8. Nu ska vi mysa på och kolla på Hela Sverige Bakar :D