En ledig dag!

 
Grym bild osv
 
Go'dagens!
 
Lördagskvällen vart riktigt bra! Vi satt och surrade i några timmar och det slutade med att vi drog till Plaza runt halv 12 och där hittade vi ett "80-tals-dansgolv" ish. Hade så otroligt kul! Inväntar fler vackra bilder från Kristina då det gick sådär för mig att ta kort..
 
I söndags och igår jobbade jag bara, inte så mycket mer som hände. Idag är jag ledig! Så jäkla skönt. Har inte riktigt fått sova ut ändå eftersom jag ska till sjukhuset vid 10, men ändå skönt att vara ledig lite. Återgår till jobbandet imorgon :) Idag ska jag som sagt till sjukhuset och just nu försöker jag få tag i mina systrar då jag vill ha en lunchdate, men får inget svar från någon av dom så misstänker att dom bildat en pakt och börjat hata mig. Eller så kanske dom är upptagna, vem vet.
 
Ikväll har vi bjudit över mamma och pappa på 3-rätters, lite morsdagsfirande i efterskott, men tyckte pappa skulle få följa med också :) Så det kommer bli väldigt trevligt! Men nu ska jag ta och försöka piggna till lite mera så jag ser åtminstone lite levande ut när jag ska visa mig offentligt. Vore lite tråkigt om folk skulle tro att en zombieapokalyps börjat pga att dom ser mig.