Samsung Galaxy S6

 
google bild
 
Hejhej!
 
Vill börja med att säga att jag har införksaffat mig en ny mobil! Lämnar nu HTC bakom mig då jag bara blivit besviken efter att dom gått sönder snabbare än vad det borde vara möjligt. Det blev en Samsung Galaxy S6. Dom hade sänkt priset med 2000:- på cdon, så mobilen och ett plånboks-skal gick på 4999:- vilket jag tyckte var heeeelt okej. Bara haft mobilen i typ ett dygn. Är nöjd än så länge åtminstone ;) 
 
Förutom att jag hämtade ut mobilen igår var jag och Pontus till Hara för att hämta hans halvsyster och skjutsa henne till tåget. Sedan mötte vi upp hans moder och så bjöd hon oss på middag på Bashiras, så snäll! Resterande del av kvällen spenderade vi åt att deppa över att Pontus inte lyckas hitta masken han behöver till sin halloween-dräkt, medan vi kollade på Star Wars. Fortfarande inte hittat någon :(((
 
Idag har jag varit på stan och köpt grön hårfärgsspray tills imorgon, varit med mamma och pappa och tänt ljus på kyrkogården och varit till Erika och Fredrik för att fira Linnea som fyller år imorgon. Det fick bli idag på grund av att jag inte är säker på att jag hinner dit imorgon. Jobbar till ungefär 14 (kan bli senare) och så ska jag hinna duscha och grejer, sedan ska vi kanske äta middag med några osv.. Det blir extremt stressigt med andra ord!
 
Nu ska jag kolla klart på min serie sen ska jag sova <3<3<3
 

Kommentera här: