Nyårslista

Beskriv året med tre ord

Kärlek, längtan & glädje.

 

Gjorde du något 2015 som du aldrig gjort förut?

– Har varit ett rätt händelserikt år men att jag tog studenten och skaffade sambo var helt klart det mest spännande!

 

Har du några nyårslöften?

– Jadu det har jag varje år. Men här sitter jag, otränad och lat. Haha nä men jag ska ta tag i träningen. Brukar gå rätt bra fram till sommaren sen går det bara utför tyvärr! Försöka fokusera mer på att leva i nuet och inte stressa över allt och få magkatarr var och varannan dag. Det vore rätt najs. 

 

Vilka länder besökte du?

– Inga :( 

 

Bästa köpet?

– Oj, är nog min samsung galaxy s6! Eller möjligtvis mina glasögon, det underlättar ganska mycket att se :))

 

Vad var sämst?

Jag förlorade min fina mormor, men jag vet att hon har det bättre nu när hon slipper sin förjävliga sjukdom! <3

Och när Pontus flyttade till Karlstad. Hade ingen aning om när jag skulle få se honom igen och ingen av oss hade nån aning om hur många år han skulle stanna där nere. Men jag är ändå glad för hans skull att han gjorde det och fick prova på det! 

 

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

– Jag har varit både ledsnare och gladare än någonsin. Men det glada överväger det ledsna, så ja, gladare :D

 

Favoritprogram på tv?

– The Walking Dead! 

 

Bästa minnet från 2015?

– Studenten är helt klart topp 3. Att stå där på flaket och sjunga så man fick ont i halsen var så obeskrivligt underbart! Med på topp 3-listan är också när jag blev tillsammans med Pontus. Det var kanske inte var så "gulligt" då det var över ett telefonsamtal eftersom han var i Karlstad. Men det var då helt klart det bästa telefonsamtal jag har haft! Sist men inte minst när Pontus ringde mig 5 på morgonen den 14e september och sa att han var här. Den dagen vi flyttade ihop! 

 

Vad ser du mest fram emot med 2016?

– Resa! Dvs åka till ett land som inte gränsar till Sverige :))  Skaffa ett riktigt jobb & fylla 20 ;D

 

Vad önskar du att du gjort mindre?

– Att jag hade stressat mindre. Det har inte löst nånting, gjorde bara situationerna värre och jag mådde sämre just under stunderna jag stressade. Har stressat i bra många år och lär tyvärr fortsätta med det, men ska göra mitt bästa i att försöka dra ner på det åtminstone!

 

Vad var din största framgång på jobbet 2015?

– Att jag har jobbat som vikarie och trots min blyga sida vågat stå där längst fram och leda en lektion. Kanske inte låter så stort. Men för mig som alltid varit tillbakadragen och feg så är det ett sjukt stort steg och jag är väldigt stolt!

 

Största framgång på det privata planet?

- Jag har alltid varit en som bryr mig alldeles för mycket om vad andra tycker och tänker. Men det har jag börjat komma ifrån. Förut gick jag inte utomhus utan smink och nytvättat hår men nu drar jag på mig en mössa och går ut även om jag ser ut som hej kom och hjälp mig. Har även fått mycket bättre självförtroende vilket har underlättat en heeeel del! 

 

Vad spenderade du mest pengar på?

– Antagligen mat :)))

 

Något du önskade dig och fick?

– Jadå! Pontus ;))) Och en riktigt trevlig lägenhet! :D

 

 Något du önskade dig och inte fick?

– Har inte varit så mycket förutom ovanstående som jag verkligen har önskat mig, så nej på den frågan! :)

Största misstaget?

– Riktigt svår fråga. Måste säga pass, jag är för bra för detta. Nä men jag kommer inte på något just nu och då har jag nog inte gjort något alldeles för stort misstag, för sådant brukar jag gå runt och må dåligt över och tänka på bra nog länge. 

Mest stolt över?

- Som sagt, att jag kommit över min "feghet" till stor del. Det är något som varit ivägen för mig och fått mig att ångra maaaaassor.