111 liv och död

 
* Jag har inte snubblat/halckat (så jag ramlat) eeeen enda gång i vinter. Men idag på vägen till matsalen (inomhus) råkade jag gå in i Angeliccas fot så jag flög genom hela jävla rummet. Eller ja, några decimeter, men det kunde varit värre. Och jag är så snabb så jag lyckades hålla mig kvar på fötterna, men vi kan se bilden framför oss ändå och försöka se det roliga.
 
* Jag och mamma var på dollarstore för att införskaffa hygienprylar, såsom shampoo n' shit. Sen så ville vi köpa deodorant också, och mamma skulle lukta på en men tryckte den lite för långt så hon fick deodorant runt hela munnen :') Sen dess har jag gått omkring och skämtat om att man inte kan äta allt. Funderar på att ställa in en deodorant i kylskåpet, bara för att jag är så himla fyndig!
 
* Jag och Angelicca har diskuterat namn en stor del av dagen, vi såg bland annat en lärare som hade EN lektion med oss någon gång i 1:an och jag kunde namnet på jättelänge men nu har jag helt glömt det. Han hade jättecharmiga kläder idag, så därför började vi prata om honom och kom in på namn-ämnet. Jag har aldrig påstått att jag är normal. Inte Angelicca heller för den delen :')
 
* Pappa skulle berätta för mig om en grej på en serie, och så börjar han med " Ja, det var på serien 111 liv och död blablabla". Ja pappa, 111.