Rödön

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
 
Hej!
 
Igår var jag ut på Rödön och tog lite kort på mor och fars hus, då dom ska sälja och flytta in till stan. Blev upphämtad av Linda vid 10-tiden, sen var vi väl där ute till 13-ish. Sen åkte vi in till stan för att äta lunch på Daffys och sen fick jag skjuts till jobbet. Så himla bortskämd med skjuts :)))
 
Idag har jag och hela familjen varit och hälsat på pappa på sjukhuset. Det gör så ont i hjärtat att se stackarn sitta där med massa slangar överallt! Men han verkade på bra humör ändå, så det kändes lite lättare. Jag tänkte gå dit igen innan jag börjar jobba vid 17, men ska få ut deras hus till försäljning först så dom kan slappna av lite!
 
Hoppas alla får en fin dag 💕

Italien-shopping

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
 
 
Hallåååå!
 
Idag har jag varit på stan med syster Linda och soppat lite inför Italien! Har visserligen redan massa klänningar men dom var fina... Handväskan var tänkt att vara liten och smidig att ha med sig när vi ska ut och promenixa i Italien, meeeen hur fin är den inte?? Fuck storleken. Det var rea på den tillomed!? Jag som ALDRIG någonsin lyckas hitta något på rea. (Ena klänningen var också på rea!!!)
 
Vi käkade även lite lunch och mös på, skönt med lite kvalitetstid! 💗
 
I övrigt har jag spenderat denna vecka med att ha lite för kul på valborg i måndags, med Matilda och Pontus, vilket ledde till en tokförkylning, men börjar bli bra nu, pepparpeppar! Bara lite ont i halsen och har bara behövt snyta mig 2(!) gånger idag :))
Bara jobbat onsdag-fre och haft 3dagars-helg, bästa helgen varje månad 😍
I lördags träffade jag Emelie en sväng, och vi käkade middag med några kollegor sen satt vi hemma hos mig och kollade på skräckfilm. Igår var det enda vettiga jag lyckades åstadkomma ett CV, men det är ju inte fyskam de inte!
Och idag, ja, det vet ni ju redan.
 
Nu ska jag ladda digitalkameran och skriva klart våra packlistor (Ja, man MÅSTE ha packlistor). 
 
 
Jävlar vilket oorganiserat inlägg detta blev. Allt står nästan i ordning.