Blev inga vegetarianer av oss

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
 
 
 
Tjosan!
 
 
I måndags blev det ju då jobb 5-14. Sådär lagom less som vanligt efter man jobbat klart. Då är det dags för att storhandla! Problemet den dagen var att vi inte hade planerat en enda maträtt... Klockan 15.40 åkte vi därifrån. Vi handlade alltså i 1 timme och 40 minuter(!!!) Brukar håna folk som handlar så länge "vafan håller dom på med??". Nu vet jag vad dom håller på med. 
 
Lyckades i alla fall få Pontus att gå med på att prova en vegetarisk middag. Så igår blev det de ni ser på bilderna ovan, nå slags biffar med en jävla massa grönsaker i, med lite blomkålsris till. Det var det absolut äckligaste jag ätit på bra länge 😭😂 Och magen har levt rövare sen middagen igår, märks att man inte är van att äta den mängden grönsaker, haha! I övrigt var jag ledig igår, åkte iväg till Torvalla och firade syster Erika som fyllde år! Efter äcklemiddagen skulle Pontus iväg och jobba natt så jag slökollade på lite film och spelade sims. Helt okej kväll ändå.
 
Idag är jag också ledig 👏 Klev upp vid 8 när Pontus kom hem från jobbet och käkade lite frukost och följde sedan med honom på sjukhuset då han skulle lämna plasma. Hann inte mer än hem så tvärslocknade han. Så jag täntke ta att spela lite mera sims 😁 Hamnat i en såndär period när jag spelar flera timmar åt gången, men får typ ett rum gjort pga mycket lagg på sims 4 och är så noggrann/velig. Sen om några dagar kommer jag ledsna och lägga bort det i några månader. Circle of life.
 
Haaa'de

Jobbhelg

Allmänt  /  0  Kommentarer
JAG ÄR SÅ TRÖTT!
 
Var ledig i fredags, men klev ändå upp strax efter 8 för att gå till sjukhuset för att ta prover. På vägen dit började jag få sjukt ont i magen och blev illamående. Men det är ju som vanligt så gick dit och tog prover. Kom hem strax efter 9 och då blev jag riktigt hängig. Klämde i mig lite magkatarrs-medicin - som brukar hjälpa 1 av 5 gånger - och den funkade denna gång faktiskt! 1 timme senare och jag mådde mycket bättre. Blev ändå en slö dag. För det försvinner inte helt direkt utan kommer och går i små vågor. Blev lite Beck-tittande men la mig rätt tidigt.
 
Igår jobbade jag 6-15. Ställde larm senare än planerat, insåg när jag försökte sminka mig lite att jag skulle gått för 10 minuter sedan... Värsta powerwalken till jobbet blev det ju i alla fall. Sen flöt det väl på rätt bra, men har varit så förbannat trött och seg. När jag kom hem spelade jag och Pontus lite, sen käkade vi middag och kollade på film en stund, sen skulle han iväg och jobba. Och jag gick typ och la mig. 
 
Idag jobbade jag 7-15. Rena rama sovmorgonen att kunna ställa larm på 06 istället för 04. Rätt chill dag, behövde bara tillbringa typ 2 timmar i kassan. Sen hade jag hand om blom-avdelningen och var i minihuset. Så dagen gick fort! Men tröttheten släpper inte.. Tror det är mitt blodsocker som spökar. Legat tokhögt i flera veckor, vet inte vad problemet är! 😭 Skulle träffa läkaren om två veckor ish, men inte tänkte jag på det när jag tog på mig ett 5-14 pass den dagen inte.. Så måste skjuta upp det. Hoppas det inte blir allt för långt bort bara, orkar inte vara såhär trött mycket längre! 
 
Nu ska jag spela lite sims, sen ska jag nog sova. Ska upp 04 imorgon. YAAAAAAAY

Alltid lika kul att få hem paket!

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
 
 
Hej!
 
Fick en väldigt trevlig överraskning när jag kom hem igårkväll efter jobbet. Pontus hade varit och hämtat ut paketet jag beställde i måndags! Eftersom vi är tv-spelsnördar kändes det inte mer än logiskt att vi behöver två stycken ps4-kontroller. Jag hittade även säsong 8 av desperate housewives för 99:-!! Haft alla säsonger förutom den i typ 6 år och bara väntat på läge att köpa den, så nu passade jag på! Det är en så satisfying känsla när man fulländar en serie och dom står där så fint i hyllan. Eller så är det kanske bara jag som känner så, då jag är serienörd? :)))
 
Idag är sista stägningsdagen på ett tag och jag är ledig imorgon innan jag hoppar på jobbhelg 👍  Jag och Pontus bestämde oss för att utnyttja det otroliga fina vädret genom att gå ner på stan en sväng. Blev lunch, fixade födelsedagspresent till Albin och så blev det ett toalettsist-köpande. Den vi köpte för typ 2 veckor sedan gick sönder när jag skulle skruva åt den... Dock så köpte vi det plastigaste vi hittade för 99:-, men nu jävlar la vi 399:- så håller inte denna kommer jag börja kissa i skogen. 
 
Vi kom nyss hem så ska väl ta det lite lugnt innan jag ska iväg och jobba. Blir 17-23 idag, vilket känns väldigt skönt! Men man måste ändå ta det lugnt innan ett arbetspass. Jag går efter det i alla fall 😉
 
Hoppas alla får en otroligt trevlig dag/eftermiddag/kväll. Peace out!