lättsamt att bo högst upp

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
 
 
Hej!
 
 
 
Detta såg jag imorse när jag vaknade. Måste ju vara rekordmycket snö i år?? Tänkte om man måste börja skotta bort det, men eftersom man bor högst upp med risk för att träffa andras balkonger eller folk går nedanför känns det riskabelt... Känner jag mig själv rätt lär jag sitta med en skål (största skottredskapet vi har hemma) och lägga i slasken eftersom. Lär  ju hinna bli sommar innan jag är klar med det. Eller så får jag ta och dansa sol-dansen så kanske skiten smälter bort? Båda känns lika effektiva ungefär. 
 
Jo men annars så är jag ledig idag. Har 2 dagars ledigt nu innan jag hoppar på stängningshelg! Har tagit tillvara på min lediga tid genom att sova ut, kolla klart på Stranger Things och duscha. Ingen tar tillvara på tid som jag!
 
Nu tänkte jag dock göra mig lite lunch, sen ska jag promenera upp mot gymmet och möta upp Pontus som jobbar till 15. Hörs!
 
 
 
 

Last but not least

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
 
 
Glömde ju lägga upp sista matkasse-middagen från i söndags! Var snudd på det godaste tror jag! (Känns som att jag skrivit detta varje gång nu, men ändå) 😍
 
Har varit supernöjd med detta! Synd bara att det blir en aning för dyrt om vi ska fortsätta. Vi passade ju på när det var 50% och betalade då 429:- vilket är en ungefärlig summa på vad vi lägger på mat varje vecka. Så 800:-+ känns för dyrt, tyvärr! Men eventuellt att vi kör igång med Ica maxis matkasse. Sååå skönt att behöva slippa planera själv!
 
Tror att hon fortfarande kör på 50% för de som inte beställt tidigare, så passa på! Linas Matkasse ♥

Relatable

Allmänt  /  0  Kommentarer