De är dom små detaljerna

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
 
Före
 
Efter
 
Goddagens!

Idag har jag njutit av min lediga dag! Eller ja, jag vaknade 07.30 av mig själv, så det där med att sova ut gick halvbra. Känner mig dock pigg och kry så det är väl det som räknas! 
 
Klev upp och åt frukost och kollade på ett avsnitt av Brooklyn Nine-nine (sjukt skön serie!) Sen bar det av mot sjukhuset. Dags för den årliga kollen av mina ögon. Kortfattat så kan diabetesen leda till synförsämringar, så de kollar ifall det är några konstigheter. Men det såg bra ut! :)
Efter det åkte vi upp till Expo för att kolla efter en duk till vårat tok-fula bord i köket. Men vi hitta ingen, däremot blev det ett nytt diskställ och en matta. Mattan var dock för liten så ska upp och byta den senare. Men diskstället blev ju himla bra! Så sjukt vad en sån liten grej kan göra! 
 
Vi åkte runt på lite fler ställen och letade efter en duk men inte en enda jävla affär verkar ha en vettig duk-fan. Så det blev ingen. Funderar på att slänga bordet istället. Skitbord. Sen åkte vi hem och gjorde oss lite lunch och nu sitter jag här. Vi har fått rätt mycket gjort hittills ändå, för att vara oss i alla fall 😉
 
 

Ny dator!

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
 
 
 
Hejhej!
 
Idag hade jag en riktigt chill arbetsdag. 05-12. Skulle slutat 11 egentligen men det var rätt mycket kvar att göra så stannade över en timme extra för att inte ha alldeles för dåligt samvete över att gå hem medan dom andra stackarna får springa benen av sig!
 
Gick hem, åt lunch och sen tog jag en välbehövlig powernap (Ja mina powernaps är alltid välbehövliga). Blodsockret har legat riktigt jävla pissigt på sistone så har sovit som en kratta i snart 2 veckor. Så det var skönt att sova lite extra!
 
Efter napen gjorde jag iordning middag. Det blev kyckling och ugnsbakade rotfrukter och lite green-onion sås till det! Sen tog jag och Pontus och spelade lite cs. Vi köpte nämligen en ny laptop i förrgår! Vi var väldigt fundersamma på om det var värt att lägga den summan på en dator då vi redan har en (dock staitonär). Men vi är så himla duktiga på att övertala varandra om saker så vi insåg att det är vettigt att ha en laptop. 
 
Så ikväll blir det nog bara spel-nördande. Vi är lediga båda två imorgon så det känns skönt! Rätt gött att slippa känna att man måste sova innan klockan 21 för att få mer än 6 timmars sömn, haha.
 
Nu ska jag fortsätta kicka pontus ass på cs, haaaa´de!

Mat ute hela dagen

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
 
 
 
Godkväll!
 
Sikken härlig dag jag haft! Vaknade och såg att det var solsken ute! Man beter sig som om man bott under en sten hela sitt liv under vintrarna. Inte ofta man ser solen inte! Så vi bestämde oss rätt fort för att gå ut och käka lunch.
 
Det blev lunch i badhusparken! Eller ja, för min del blev det mer fika :))) Efteråt gick vi på stan en sväng, det blev en ny hdmi-kabel och en skarvsladd ish. Så vuxet av oss, eller hur? 😁  Dock så var det så sjuuukt kallt, så vi bestämde oss för att gå hem efter dom fynden. Vi kom också på att vi hade tvättid så det var bara att springa ned i tvättstugan de! 
 
Sen ringde svämor och frågade om hon fick bjuda oss på middag, och det tackar man inte direkt nej till! Så då blev det oxfilé-pasta på vezzo till middag! Värsta lyxlirarna 😉
 
Nu kom vi nyss hem, ska ta och spela lite tv-spel. Sen blir det tyvärr raka vägen i säng, då det är dags att kliva upp 04 imorgon igen. Tjoooho.