Catching up

Allmänt  /  0  Kommentarer
Heeeej!
 
Insåg idag att om 1 månad är jag i Italien!!! ❤❤❤❤
Kände då att ett blogginlägg var på tiden. Varför vet jag inte, för jag har ingenting vettigt att berätta.
 
Jobbat i helgen, igår slutade både jag och Pontu klockan 15, så då åkte vi ut till Linda och Ante och grillade lite! Blev inte så långvarit dock med tanke på att jag skulle upp 06 idag igen, så strax efter 20 åkte vi hemåt. Men det var trevligt att få hitta på något vettigt i alla fall. Brukar annars vara expert på att bara sitta hemma och glo när jag har jobbhelg :)) (Sitter i och för sig mest hemma och glor jämt, men ni fattar).
 
Idag jobbade jag alltså 7-15. Vid 15.30 träffade jag Angelicca! Blev en fika på Wedemarks sen följde hon med hem till mig en sväng. 
 
Nu håller vi på att laga mat. Eller ja, Pontus steker kyckling och jag har gjort min del (koka ris och blanda currysås, får inga svårare uppgifter än så). Så det blir nog middag och film kanske, seeen är det läggdags. Så jäääävla kul att jobba morgon ❤❤

Good enough

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
Inser nu att det såg inte så vikt och fint ut. Men i jämförelse med hur det såg ut innan är det paradiset.
 
 
 
 
Nu har jag äntligen återhämtat mig efter den vegetariska middagen. 
 
Heeej! 
 
Jag hade inte tänkt dra världens längsta grej om vad jag gjort senaste typ månaden, för jag kommer inte ihåg typ något. Bilderna ovan återger ju lite i alla fall.
 
* Vi har beställt hem en jävla massa protein (sjukt tråkig info, men hade bara dom här bilderna sen sist jag bloggade så tog det jag hittade 😂).
 
 
* JAG har RENSAT garderoben!! Eftersom det är en av de största grejerna i mitt liv ville jag gärna ha med det.
 
* För 2 helger sedan var det tjejkväll och ljusparty hos Linda! Supergod mat, lite musiktävlingar och lite badande! Köpte även ljus för typ 500:-, värt :))
 
* Haft en massa tjorv med bilen. Pontus var snäll och skulle hämta mig efter jobbet, så kommer jag ut och bilen har lagt av. Tur securitas var där, haha!
 
* Påsken spenderades med jobb, men det blev en härlig 3-rätters och lite brädspelande hos några kompisar en av kvällarna i alla fall!
 
* I helgen har det bland annat blivit fikabesök på stan med Pontus och i lördags var vi på bio. Såg nya Tomb Raider. Riktigt bra! 👌
 
Så. Kort och bra.
 
Hörs nästa månad 😁