Pulled pork

 
Det här med fina matbilder... 
 
Hej på er!
 
 
Har varit ledig i helgen och bara njutit! Så skönt!
Jobbade till 21 i fredags. Efter det fick jag hämtning av Pontus och sen åkte vi direkt till Marielle och Stefan för att fira Stefan på hans födelsedag! Blev bara en kort vistelse då klockan hann bli så mycket. Men det var trevligt den stund det varade :)
 
Igår blev det lunch med Pontus och svärmor på BBQ garden! När vi kom därifrån så kände vi att borde ta tag i våra liv lite, så vi städade lägenheten. Det är ett väldigt stort steg, åtminstone för Pontus ;) Sen blev det en riktigt trevlig lördagsmiddag! Pepparbiff med sötpotatispommes och chili-bea! Sååå gott.
 
Blev lite alkoholförtäring också, vi tänkte bara ta någon cider/öl var, men det blev inte bara någon och inte enbart det "snälla" drickat, haha! Men kul hade vi i alla fall ;) Runt 23-tiden gick vi till bishops för att träffa en kollega. Satt där och surrade på till 02, sen blev det en pommes på sibylla innan hemgång. Sjukt najs.
 
Idag däremot har vi inte gjort många knop. Spelat tv-spel, kollat på film (Mockingjay del 2) och läst lite! Vi lyxade även till det med middagen idag. Egen pulled pork! Var ingen älskare av det från när jag ätit det tidigare, men nu blev det riktigt gott faktiskt! (Godare än vad bilden framkallar)
 
Nu är det dags för fotboll för Pontus del, så jag får se vad jag ska roa mig med. Blir dock rätt tidig kväll, ska upp 05 imorgon, efter att ha haft sovmorgon och jobbat kväll ungefär i 2 veckor. Kan bli intressant.
 
Ha en trevlig kväll!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback