Bildlöst och trist

Goddagens!
 
Nu har det alltså gått ungefär en vecka sen sist och jag har inte tagit en enda bild? Dvs bildlöst, tråkigt inlägg incoming.
 
Har i alla fall jobbat för fullt veckan som gått, mest kvällsjobb. Inget nämnvärt som har gjorts alltså. Däremot helgen blev trevlig! Slutade 18 i fredags, när jag kom hem stod middagen uppdukad och tror att varenda ljus i lägenheten var tänt. Det är ovanligt att ha den mysfaktorn när jag själv inte skapat den, haha! Blev riktigt fredagsmys bara, njöt av att ha en ledig "helgs-kväll" tillsammans!
 
I lördags var det fullt ös hela dagen ungefär! Såg till att sova ut först och främst. Efter frukost blev det en sväng på stan för att inhandla en kostym till Pontus! Tror vi gjorde något mer också men minns inte vad? (Köpte säkert mat.) Efter det var det bara hem å in i duschen. Runt 15-tiden kom 2 kollegor hit och då började det förfestas. Eller ja, skitsnack, öldrickande och Fifa. Jag passade inte riktigt in på de två sista så jag fick ta igen allt på det första, höhö.
 
Strax efter det kom även Matilda, min privata sminkös/hårfixare. En timme senare såg jag levande ut. Det kändes skönt(Mest besviken på mig själv att jag inte ens tog en selfie?!?!). Sen vet jag inte riktigt vad som hände med tiden, men hade förbannat trevligt åtminstone! Vid 19 tog vi taxi mot OSD, för där nalkades det ICA-fest! Runt 500 pers, alla då från olika Ica i Jämtland/Härjedalen. Blev 3-rätters och underhållning. Vid halv 12 ish, drog jag mig hemåt. Förfestargänget (exlusive jag dårå), hade dragit hem tidigare. Så jag kom hem till skitsnackande, öldrickande och fifa. Dock så blev vi inte kvar så länge, utan vi fick för oss att gå och ta en sista öl/drink någonstans, men det var långa köer och skit överallt. Så vi gick på donken istället.
 
Söndagen var den minst produktiva dagen detta år. Det är min enda kommentar.
 
Igår började verkligheten igen, jobb, måndagshandling och massa sånt tråkigt. Idag har jag däremot varit ledig igen. Tvingade med Pontus på stan för att köpa lite presenter och smink och sånna där dyra grejer man egentligen inte vill lägga pengar på. Annars har vi mest varit hemma och tagit det lugnt. Båda har åkt på förkylning, så det känns skönare att ta det lugnt så man blir frisk nån gång!

Nu ska jag ta och sätta igång med lite middag. (aka kolla på när Pontus gör middag)
 
Haaa' de!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback