Svårt att byta rulle

 
Har bett honom i 2 års tid nu att byta toalettrulle. Igår gjorde han det. Typ. 
 
 
Skulle ha någon vettig bild att starta inlägget med, men denna var den enda jag hade tagit på sistone. Så ja, det är inte bild-löst åtminstone ;) 
 
Hejsanhoppsan!
 
Igår började jag 05. Vaknar upp och ser att det är massa snö ute... Eller ja, massa och massa är väl att ta i. Men tillräckligt mycket för att täcka marken. Det är massa för mig, åtminstone nu när man inte är riktigt redo för snö. Men som tur var så jobbade Pontus samma tid, så vi åkte bil tillsammans! (få åka bil till jobbet gör mig gladare än det mesta, sad but true)
 
Jobbade till 14, sen var det hem, byta om och sen åka och fira Linnea som fyllde 8 år! Fikade onödigt mycket (som vanligt) och vi kom väl hem runt 16,16.30 ish. Sen åt vi fläskpannkaka till middag!! (Ja, trots allt fikande) Planerat denna middag sen några dagar tillbaka. Aldrig varit så pepp, haha! Blev hela sverige bakar och tv-spelande resten av kvällen. Blev rätt tidigt i säng eftersom man klev upp 04.30 liksom.
 
Idag däremot sov jag som en ängel till klockan 10! Jobbar 15-23.15 idag, så sovmorgonen fick jag ju så det räcker och blir över.  Ska väl börja gå mot jobbet vid 14 och fram tills dess hade jag tänkt spela massa cs och bli förbannad på alla idioter som inte låter mig vinna. Bra att få av sig aggressionerna innan jobbet liksom. Tror det kallas arbetsmoral.
 
 
 
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback