Sjukt redo

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
Såååå gott
 
 
Hejsanhoppsan!
 
I måndags spenderade jag ungefär hela dagen med Matilda, vi var på stan och köpte maaassa julklappar och käkade lunch på waynes! Sen åkte vi och handlade lite middagsgrejer. Blev även lite julmust och pepparkakor för att skapa ett bra mood liksom. Sen stängde vi in oss i sovrummet och lyssnade på julmusik och slog in julklappar. Pontus är så o-julig så han fick inte vara med :))
 
Blev klar med en stor del av julklapparna, har även beställt en hel del som är påväg. Känns väldigt skönt att vara klar till 80% och det är inte ens december än liksom, haha! I övrigt har jag typ jobbat. Jobbar till 23 nu 3 kvällar irad, sisådär halvkul. Menmen, ob-timmarna är moroten! 
 
Nu ska jag ta och slänga i mig lite lunch, sen blir det jobb, tjoooho! 
 
Hoppas ni får en trevlig kväll! Annars kan ni komma och handla på maxi och träffa mig, för då blir den ju bra vilket som :))
 

Maxifest!

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
 
osexigaste bilden ever
 
 
 
Halloj!
 
Ja igår var det fest för hela slanten! Avdelningsfest med ica maxi! Blev boda borg på dagen, där vårat lag vann överlägset ;) Sen blev det hem och fixa till sig lite inför resterande kväll, som bestod av förfest hos Maya och sen blev det middag på Clarion. Blev inte särskilt långvarigt där, utan gick tillbaka till Maya för att förfesta ännu en gång och köra lite quiz som kassaledarna hade ordnat, riktigt kul! :)
När klockan började närma sig 00 drog vi oss mot krogen, lite dansande och drinkande men strax efter 01 tog jag och gick hem. Det tar emot i mitt unga sinne(?) att säga det, men tror inte krogen är något för mig längre. Var bara irriterad på alla fulla jobbiga människor och all skitmusik man inte känner igen... (Man kan ju inte gissa sig till att jag ska fylla 21 om en månad ish, snarare 51 :)) ) I alla fall så mötte Pontus upp mig, så gick vi på sibylla och köpte pommes. Ingen utekväll utan pommes liksom!
 
Men "fick ju igen" för den tidiga hemgången idag, mådde riktigt bra när jag vaknade! Varken trött, illamående eller nån huvudvärk. Winwin! Dock så har det blivit en riktigt slapp söndag ändå. Hade tvättid mellan 7-12. Vaknade 11 så det blev inte så mycket tvättat, hann med det viktigaste, haha. Sen har vi bara typ degat i soffan och ätit massa onödiga saker. Så värt.
 
Nu ska Pontus kolla på sin fotboll och jag ska väl ta och fortsätta med det jag gör bäst. Dvs göra ingenting. Skulle kunna gå och lägga mig redan nu, men det kändes lite väl tidigt. Kan ju åtminstone vänta till 8. Kanske...
 
 
 
 

Nagellacksfan

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
 
När bilderna ser flawless ut i kameran och man öppnar dom på datorn och får detta.. Är bilder i alla fall, deal with it.
 
Snodde bilden från google :))
 
Godkväll!
 
Idag blev det en himla tidig dag, 04.25 ringde larmet. Började jobba 05, det är på riktigt omänskligt?! Men vi spenderade typ halva dagen med ett möte. Så rätt skön arbetsdag ändå, slutade 14. Efter det träffade jag Matilda på stan en snabbis. Passade även på att köpa nagellack! Är helt förtrollad av Isadoras nya grej, som ni ser på bilden ovan. Matilda fixade det på mig förra helgen, det sitter fortfarande kvar rätt bra och det funkar verkligen! Så köpte hem lite eget och tänkte prova. Dock så insåg jag nu när jag såg denna bild att jag köpt fel "baslack"... Wellwell. Borde funka någorlunda åtminstone.
 
Just nu sitter jag i alla fall och funderar på om jag ska kolla på desperate housewives eller spela cs. Man måste ju som passa på när karln inte är hemma. Alla dessa tuffa val...